COLABORATORI

miercuri, 28 decembrie 2016

Fumatul interzis de Lucian Zup

Lucian Zup s-a născut în 1978 la Iași unde a urmat studiile juridice și filozofice. A fost traducător, dar a mai publicat pe lângă FUMATUL INTERZIS de la Editura All, "Raul curge lent" în 2001 și "Istoric"în 2011.Ce să vă spun despre FUMATUL INTERZIS? Cu siguranță nu o să vă spun prea multe deoarece cartea are doar 131 de pagini și nu aș vrea să divulg mai mult decât este cazul.

Am descoperit informații despre o viață sănătoasă în această carte și m-am gândit serios oare ce aș alege: să trăiesc într-o lume perfectă unde ar trebui să urmez un tipar ce mi-ar asigura o viață liniștită, lipsită de boli, de suferință, o viață lungă, dar unde nu te bucuri cu adevărat de nimic...unde copiii își doresc cărți scrise de Salvator, unde chiar și lectura este cenzurată pentru a nu face referire la obiceiuri nesănătoase? Sau să trăiesc în lumea noastră? O lume imperfectă, o lume ce nu ne asigură o viață lungă, dar unde avem parte și de bucurii.

În această cărticică ne este prezentată o altfel de lume... o lume în care sănătatea este pusă pe primul loc, o lume în care dacă consumi alimente năsănătoase ești considerat bolnav și primești tratament adecvat.

Ștefan își ducea viața în ritmul impus de societatea în care trăia, dar totul a luat o altă întorsătură atunci când a dat peste trei elevi ce fumau și a fost nevoit să anunțe anticorpii. 

Ce se va întâmpla cu Ștefan și cum funcționează lumea în care trăiește, puteți afla cumpărând  Fumatul Interzis de Lucian Zup de Aici.
4 comentarii:

 1. Mi se pare tare interesant! Mi-ar face plăcere să citesc și eu cărticica! Mulțumesc tare mult pentru recomandare! Cu prima ocazie o să o achiziționez! :D

  RăspundețiȘtergere
 2. O carte interesanta! Ar fi indicat sa o citeasca in special fumatorii ;)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mirela, fumătorii sigur nu o să o citească, de aceea ar trebui să o răsfoim noi pentru ei. :))

   Ștergere

Spune-mi părerea ta:)