COLABORATORI

duminică, 30 octombrie 2016

Ultimul viking de O.G. Arion



Am terminat și eu Ultimul Viking! Nu pot să cred că am fost atât de reticenta în privința acestei cărți. Mi-a plăcut mult povestea, mi-a plăcut Arrio, mi-a plăcut Victoria- ce a reușit să mă impresioneze destul de des, dar care m-a făcut  și să nu o mai înțeleg pe alocuri; mi-a plăcut sora Victoriei, mi-a plăcut cafeneaua și umorul prezent continuu.


○○○


Când Victoria a hotărât să preia cafeneaua de la bunicul ei, cu siguranță nu s-a gândit că viața i se va schimba atât de radical... faptul că un străin ce i-a murit în brațe i-a dat o monedă veche, a făcut trecerea de la o viață liniștită și lipsită de griji, la o viață palpitantă, plină de urmăriri, tentative de crime și diferite specii pe care nu le considera reale.

Când Arrio și-a făcut intrarea, mi-a dat fiori pe șira spinării... o prezență aparte, un bărbat frumos și atrăgător! 

Scena din apartamentul Victoriei m-a îngrozit, dar am admirat-o pe aceasta pentru reacția ei, pentru stăpânirea de sine de care a dat dovadă în acea noapte și în cele ce au urmat. Victoria a fost de acord să îl ajute pe Arrio și pe ultimul viking să ducă moneda acolo unde îi era locul, dar oare era conștientă de pericolele ce o urmăreau? Oare va fi capabil Arrio să o protejeze de toți acei ce își doreau moneda?


○○○

Spuneam mai sus că am ajuns într-un punct in care nu o mai înțelegeam pe Victoria, pur și simplu modul în care se comporta în preajma lui Liam și a lui Arrio nu avea sens. Era clar că e posibil să fie atrasă de amândoi, dar să nu țină cont de ce a făcut acum 5 minute? M-am bucurat mult când am găsit explicația comportamentului ei și când am înțeles puterea argintului atât de mult vânat. 

Liam s-a dovedit a fi un bărbat bun și iubitor, deși puterile lui Arrio l-au constrâns să accepte unele lucruri, mă așteptam să prindă momentul, să explodeze, să ripoasteze, să fie mai curios... 



○○○


Am citit-o foarte ușor, toate acele detalii au venit atât de natural,am pătruns atât de simplu în acea lume și sunt sigură că toate acestea s-au datorat umorului ascuns între rânduri și ajutorului dat de autoare pentru a pleca la drum fără prejudecăți! Iți mulțumesc ::)!


Deoarece m-am bucurat de această lectură, am hotărât să-i dau 5 steluțe pe goodreads, unde deja are acumulate 4.





Am rămas curioasă şi abia aștept să pun mâna pe volumul doi- mai ales că fetele astea nu vor să spună nimic 😂.

Fetelor, vreau să vă spun că puteți să mă forțați când voi citiți un must read iar eu mă încăpățânez că nu-i de mine 😆

4 comentarii:

  1. 😂😂😂 frumoasă prezentarea ta Adriana. Ma bucur ca ti-a placut! Sa ai spor la lectură celelalte volume si o sa țin cont de sfatul tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-a placut. Citeste si urmatorul volum :) . Este la fel de palpitant.

    RăspundețiȘtergere
  3. O carte care m-a cucerit! De personajul Ian, nici nu mai am cuvinte. Pur si simplu il ador!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a plăcut mult cartea, povestea de iubire m-a încântat. Întreaga carte mi-a făcut poftă să aflu cât mai repede continuarea.

    RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta:)