O prietenă magică. Prințesele din Ponilandia #1

Luna trecută, Editura Paralela 45, ne-a surprins cu un colet plin cu lecturi interesante, atât pentru mine, cât și pentru Maia. Printre ele era și  O prietenă magică, primul volum al seriei Prințesele din Ponilandia de Ryder Chloe.


Prințesele din Ponilandia - o serie pentru iubitoarele de ponei


Când a văzut cât de frumoasă este coperta, a renunțat să citească cartea deja începută și s-a și apucat de ea. Nu i-a luat luat să o citească și a fost foarte încântată de poveste. Acum s-a apucat de volumul doi, Un vis împlinit.

O prietenă magică este perfectă pentru orice fetiță pasionată de ponei. Foarte ușor o vor îndrăgi pe Pipa - fetița care ajută poneii să salveze insula magică Ponilandia- dar și întreaga familie regală a poneilor din Ponilandia.


Maia povestește cartea O prietenă magică, primul volum din seria Prințesele din Ponilandia de Ryder Chloe


O prietenie magică are 128 de pagini, fontul este destul de mare pentru a facilita citirea. În carte sunt și câteva ilustrații care ajută copii să se familiarizeze cu fiecare ponei. Dar, toate aceste lucruri le puteți observa în video-ul de mai jos, unde Maia povestește cartea O prietenă magică, primul volum din seria Prințesele din Ponilandia de Ryder Chloe, apărută la Editura Paralela 45.




Etichete: , , ,