P.S. ÎMI PLACI de KASIE WEST recenzie

Am o perioadă de când evit cărțile cu impact emoțional puternic. Deja sunt două sau trei luni de când prefer să citesc cărți ușurele care să mă ajute să mă relaxez. O astfel de carte este și P.S. Îmi placi de Kasie West, apărută la Editura Corint.


young adult


P.S. Îmi placi - despre fiorul iubirii adolescentine


În P.S. Îmi placi de Kasie West am întâlnit cel mai simpatic, inteligent, amuzant personaj feminin din cărțile young adult, de la Lumina iubirii încoace.
Lily este o adolescentă diferită. Are propriul stil, ascultă cu totul altă muzică față de colegii săi, îi place să cânte la chitară, să scrie versuri, este o prietenă bună și are o familie minunată. Deși uneori obligațiile familiale îi încurcă planurile, își iubește familia și le acordă o bună parte din timpul ei liber.

Lily urăște chimia și în fiecare oră își pierdea timpul scriind versuri în caietul său. Asta până când domnul profesor i-a cerut ca la ora lui să se prezinte cu o singură foaie pentru notițe și să i-o arate la finalul fiecărei ore. Dar știți și voi că inspirația vine în cele mai nepotrivite momente. Așadar, Lily a fost nevoită să noteze câteva versuri pe bancă. Mare i-a fost surpriza când, la următoarea oră, a găsit alte versuri sub ale sale. Așa a început Lily să îi scrie bilețele corespondentului său anonim și să aștepte cu nerăbdare orele de chimie.


P.S. Îmi placi de Kasie West - o carte relaxantă și amuzantă


Bilețelele erau un mod plăcut de a înfrumuseța ora de chimie, cu atât mai mult când au devenit tot mai profunde și intime. Lily îl plăcea pe corespondentul său anonim, dar ezita să afle care băiat din școală se afla în spatele bilețelelor, deși avea o listă cu „suspecți” sau, mai exact, cu preferințe. Totuși, nimic nu a pregătit-o pentru șocul pe care îl are când află cine îi scrie bilețelele care îi țin mintea ocupată atât de mult timp.


P.S. Îmi placi de Kasie West este perfectă de pus în bagaj atunci când plecați în concediu sau de citit într-o seară călduroasă, pe un balansoar comod, cu o limonadă rece în mână... așa cum am  făcut eu. V-o recomand cu drag!

Etichete: , , , ,