Maia povestește seria PRIETENA MEA CONNI



Nu de mult, Maia a primit de la Editura Casa o serie de trei cărticele, Prietena mea Conni, foarte draguțe. Faptul că micuța Conni nu îi era total străină, a avut un mare impact asupra ei. Maia o știe pe Conni dintr-un desen animat și a fost foarte curioasă să vadă dacă este vreo asemănare intre desenele animate și cărți.

Seria „Prietena mea Conni”


Din seria Prietena mea Conni, fac parte trei cărticele: Conni și olița, Conni merge la grădiniță și Conni merge la fermă.
Toate cele trei cărticele sunt foarte bine scrise. Atrag atât prin povestea simplă și interesantă, prin prezența jucăriilor, cât și prin ilustrațiile extrem de atrăgătoare.







Conni și olița 


În prima cărticică, Conni și olița, Conni trece de la scutec la oliță, din propie inițiativă, cerându-i mamei să o lase fără scutec. Dar, trecerea de la scutec la oliță nu e tocmai simplă și nu e lipsită de evenimente. 


Conni merge la grădiniță


În cea de-a doua carte a seriei, Conni merge la grădiniță, Conni merge pentru prima dată la grădiniță, după o lungă așteptare, dar nu înainte de a face o vizită la pediatru. Conni are multe emoții pentru prima ei zi de grădiniță, nu știe cum se va desfășura ziua, cum vor fi colegii ei sau doamna educatoare.


Conni merge la fermă


În cea de a treia carte din serie, Conni merge la fermă, Conni și mama ei vizitează o prietenă care locuiește la fermă. Conni participă la treburi alături de prietena ei, care îi prezintă ferma.


Maia povestește seria „Prietena mea Conni”




Etichete: , , , ,