ÎNGERUL MEU SECRET de FEDERICA BOSCO recenzie

Federica Bosco


M-a atras foarte mult coperta acestei cărți. E frumoasă, nu-i așa?
Așadar, nu am mai simțit nevoia să citesc descrierea cărții și m-am lăsat surprinsă. De Federica Bosco nu am mai citit nimic până acum și le mulțumesc celor de la Editura ALL pentru această ocazie.

Îngerul meu secret de Federica Bosco este o carte sensibilă, tristă, plină de iubire și prietenie, la care se adaugă pasiunea și puțină magie născută tot din iubire, bineînțeles.

Îngerul meu secret de Federica Bosco - despre pasiune și prietenie


Mia este o adolescentă pasionată de balet. Visul ei este să ajungă la Royal Ballet School din Londra. Mia este atât de pasionată de balet încât trece și peste cuvântul mamei, care îi interzice să ceară ajutorul bunicii pentru a putea plăti taxele necesare. Mia are prieteni buni și un iubit perfect, deci este o adolescentă normală și fericită.

Îngerul meu secret de Federica Bosco - despre a avea ceva perfect și a-l pierde 


Totul se năruie în jurul ei atunci când Patrick, iubitul ei, moare în timp ce încearcă să îi salveze câinele. Crezând că nu va reuși niciodată să trăiască fără iubitul ei și cu sentimentul de vină, Mia încearcă să se sinucidă, dar este salvată… de Patrick.

După o perioadă în care a stat în comă, ajutată de vocea lui Patrick ce nu suporta ca ea să sufere, Mia își revine. Așa află că cea mai bună prietenă a ei, Nina - sora lui Patrick, o consideră vinovată de tragedia aceea și că nici măcar nu dorește să își aducă aminte că a existat vreodată.

Îngerul meu secret de Federica Bosco - despre o nouă șansă 


Lucrurile nu par să meargă spre bine și înafara de vocea iubitului ei, nimic nu o leagă de viața aceasta. Mia știe că are nevoie de o schimbare, că nu va reuși să se întoarcă acasă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, iar de balet nici nu mai voia să audă.
Atunci apare bunica ei. Aceasta o ia cu ea în Florența, cu speranța că o va ajuta să își revină și că vor reuși să lege o relație. Mia acceptă și pleacă, lăsând în urmă persoanele dragi.

Ce o așteaptă acolo și dacă va reuși Mia să își revină, rămâne să aflați voi citind Îngerul meu secret de Federica Bosco.


Vezi aici o altă carte cu subiect asemănător.

Etichete: , , ,