UNIȚI PE VECIE de TAYLOR JENKINS REID recenzie

De la P.S. Te iubesc, nu am mai citit o carte atât de dulce-amăruie ca Uniți pe vecie de Taylor Jenkins Reid. Deși am citit multe cărți de dragoste de atunci, parcă niciuna nu mi-a mai oferit senzația aceea pe care o ai atunci când zâmbetul apare înainte ca momentul trist să treacă și nu știi cum să reacționezi... să te bucuri pentru ce a fost sau să suferi pentru ceea ce se întâmplă acum.


reid

Uniți pe vecie - despre dragostea adevărată


Elsie Porter a rămas văduvă după doar câteva zile petrecute în calitate de soție. Ben a suferit un accident în timp ce se întorcea de la magazinul de unde cumpărase cereale pentru Elise. Momentul a doborât-o pe Elsie. Cei doi erau suflete pereche, desi se cunoșteau de doar șase luni, aveau parte de iubire ca în povești. 


Uniți pe vecie - Despre moarte și relații de familie


Elsie încă nu avea certificatul de căsătorie, așadar, nu a putut dovedi cine era cu adevărat. Cei de la spital i-au sunat mama și așa Elsie își vede pentru prima dată soacra. Susan a fost, la rândul său, doborâtă de moartea lui Ben și mare i-a fost șocul când Elsie s-a prezentat ca proaspăta soție a fiului său. 

Susan și Ben aveau o relație bună, erau apropați, spre deosebire de Elsie și familia ei. Susan nu putea crede că fiul ei ar fi ascuns un lucru atât de important de ea și, rănită fiind, s-a comortat urât cu Elsie.


Timpul petrecut ca soț și soție, îți dă dreptul de a jeli persoana iubită?


Faptul că Elsie și Ben se cunoscuse în urmă cu doar șase lui și că nimeni din familia lui Ben nu o cunoștea, a făcut-o pe Elsie să se simtă judecată. Chiar și părinții ei îi spuneau că după o relație de doar șase luni, își va reveni repede, cu siguranță. Elsie se simțea nedreptățită! Ea știa că tot ceea ce a trăit a fost real, că soțul ei a iubit-o și că nu avea de gând să o țină ascunsă. Deci avea tot dreptul să sufere.

Elsie nu dorea să treacă peste moartea lui Ben, nu voia să îl uite și să ajungă să vorbească despre el ca despre ceva frumos din trecutul ei. Avea de gând să fie văduva lui, să îl jelească și toată lumea să vadă că ce a fost între ei a fost real.

Dar oare va reuși să îi convingă pe cei din jur de acest lucru? Va reuși să discute măcar o dată cu Susan, așa cum ar trebui să discute o noră cu soacra ei? Cât de sănătos este ceea ce și-a propus Elsie să facă? Va reuși să trăiască din nou? 

Mulțumesc Grupului Editorial Corint pentru exemplarul oferit! Mi-a făcut mare plăcere să citesc Uniți pe vecie de Taylor Jenkins Reid și o recomand cu drag!

Etichete: , ,