joi, 12 aprilie 2018

Pe strada Londra DE Samantha Young RECENZIE

La sfârșitul anului 2017 am citit prima cartea a celebrei serii semnată de Samantha Young, Pe strada Dublin. După ce am citit-o am fost sigură că va deveni una din seriile mele preferate. Acum, am citit și Pe strada Londra și încă sunt de aceeași părere. Am văzut că pe Libmag găsesc întreaga serie și curând o să le citesc pe toate.În Pe strada Londra, ne este prezentată viața lui Jo, colega de la bar a lui Joss. Ea a apărut și în primul volum, Pe strada Dublin, și încă de atunci știam că tot timpul are un iubit bogat și că dacă se întâmplă să fie singură, este în căutarea unui partener. Bogat. Trebuie să fie neapărat bogat. O persoană nu prea plăcută, mi-am zis atunci când am citit primul volum și mare mi-a fost uimirea când am văzut că autoarea a făcut-o personaj principal în cel de al doilea volum al seriei, Pe strada Londra.


Aparențele înșeală


Jo s-a dovedit o persoană mult mai plăcută decât mă așteptam, mult mai inteligentă și puternică. Jo avea grijă de frățiorul ei mai mic. Tatăl abuziv era în închisoare și nimeni nu îi ducea dorul. Mama era alcoolică și o povară pentru Jo.
La șaisprezece ani a început să lucreze și să își întrețină familia, încercând să îi ofere fratelui ei, Cole, o copilărie cât mai lipsită de griji. Dar cheltuielile erau mari și stima de sine mică, așadar a apelat la singurul atu pe care era sigură: frumusețea ei. Jo a început să se întâlnească cu bărbați bogați, aceștia fiind generoși cu banii lor, iar Jo reușea să își mai acopere din cheltuieli.


Banii sau iubirea?


Acum era într-o relație cu Malcom, un bărbat bogat, influent, care ținea mult la ea. Și Jo era atașată de el, îi oferea siguranța de care avea nevoie, era blând și înțelegător.
Totul mergea bine în relația ei. Deși nu îi vorbise prea mult despre problemele ei și tot timpul se comporta așa cum își dorea el, era încrezătoare că pot avea un viitor împreună. Lucrurile s-au schimbat când Cam a apărut în peisaj. Un bărbat frumos, dar nu bogat, care s-a grăbit să o judece și să o eticheteze. Deși atracția dintre ei era mare, intuiția o sfătuia pe Jo să stea la distanță. Dar cum soarta face ce știe ea, cei doi sunt nevoiți să se întâlnească tot mai des, Ce va ieși din asta? O poveste de iubire savuroasă.


Recomand seria Pe strada Dublin de Samantha Young


Am apreciat foarte mult că personajele din primul volum au fost prezente și aici. Pe Ellie am plăcut-o mult și m-am bucurat să văd că încă îi merge bine. De asemenea, Hanna se arată a fi o adolescentă interesantă și sper să aibă și ea parte de o poveste frumoasă.

Dacă nu ați citit încă cărțile Samanthei Young, e timpul să le puneți pe lista scurtă de dorințe.

26 de comentarii:

 1. Chiar mi-am amintit de carte, citind recenzia ta. Foarte frumos ai transpus in cuvinte frumusetea cartii. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu am citit nimic din serie, dar am tot auzit doar pareri bune despre ea.

  RăspundețiȘtergere
 3. Îmi fac lista pentru vacanță, cărți mai usurele, așa că voi ține cont de recomandarile tale.

  RăspundețiȘtergere
 4. Se vede că ți-a plăcut foarte tare. Felicitări pentru recenzie! <3 Eu am citit doar acest roman, dar mi-a plăcut. Sper să ajung curând și la restul din serie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și eu intenționez sa ajung și la următoarele din serie. Mulțumesc mult.

   Ștergere
 5. nu am citit cartea insa mi-a palcut prezentarea facuta de tine,iti multumesc de recomandare!

  RăspundețiȘtergere
 6. Pare o serie pe gustul meu. O trec pe lista.

  RăspundețiȘtergere
 7. Ce faina pare cartea, am trecut-o pe wishlist.

  RăspundețiȘtergere
 8. Pare o carte tare interesanta si daca e despre Londra, atunci me like! :)

  RăspundețiȘtergere
 9. am o lista foarte, foarte mare de carti pe care mi le doresc! asa ca o s-o trec pe aceea :D

  RăspundețiȘtergere
 10. Vai de mine ce familie avea saraca fetita. Ma gandesc cu groaza ca sunt astfel de familii si cate o fetita de genul duce tot greul casei

  RăspundețiȘtergere
 11. Mi-am notat acest titlu pe lista mea cu carti de citit

  RăspundețiȘtergere
 12. Nu am citit nimic din aceasta serie, dar după articolul tău, sunt intrigata, mi-am notat pe lista și cartea recomandata de tine.

  RăspundețiȘtergere
 13. frumoasa cartea, multumim de recenzie

  RăspundețiȘtergere
 14. N-am citit-o inca, dar la vara cu siguranta ii va veni randul! Merci de recomandare!

  RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta:)

Postare prezentată

Sub luna de șofran de Nicole C. Vosseler ; titlul original: Unter dem Safranmond

"SUB LUNA DE ȘOFRAN este un roman fermecător despre iubire, dorința de libertate si căutare a acesteia în lumi fascinate, despre pasiun...