SECRETE ȘI MINCIUNI de NORA ROBERTS recenzie


Nora Roberts


Când spui Nora Roberts, spui familie, prieteni, tradiție și femei puternice. Când spui Nora Roberts, spui iubire, pasiune și respect. Când spui Nora Roberts, poți la fel de bine să spui rai, căci ne inconjoară de peisaje rupte de acolo.

 Eu nu am citit carte scrisă de Nora Roberts care să nu mă facă să mă gândesc la locul în care am crescut, la munți, păduri și izvoare cu apă rece. La familia mea, la prieteni, la o mâncare preferată gătită de mama sau la momente din adolescență demult uitate... Nora Roberts are darul de a te face să prețuiești ceea ce cândva considerai neimportant sau obijnuit.


Despre SECRETE ȘI MINCIUNI de Nora Roberts


the lier , editura litera



Mi-am dorit să citesc Secrete și minciuni de Nora Roberts, încă de când am observat-o prima dată pe Libris.ro. Coperta mi-a inspirat exact ceea ce am găsit în carte, o femeie puternică ce își iubește copilul mai presus de orice. 

În Secrete și minciuni, o întâlnim pe Shelby. O mamă tânără și frumoasă, care, după moartea soțului ei, îl cunoaște cu adevărat. Shelby a plecat din Tennessee urmând o iluzie și singurul lucru bun pe care l-a câștigat, a fost fiica ei, micuța Callie. O minunăție ce avea doar trei anișori când tatăl ei a murit.


Toate drumurile duc acasă


După moartea soțului ei, Shelby a fost înglodată în datorii. A început să vândă tot ce putea pentru a scade din datorii. Imediat ce avea să rezolve o parte din probleme, voia să se întoarcă acasă, la familia ei. 

Când a ajuns acasă în Tenneessee, familia ei le-a primit cu brațele deschise și le-a ajutat să se acomodeze cu noua lor viață. Dar Shelby avea multe de destăinuit. Trebuia să le spună ce a descoperit după moartea soțului ei, trebuia să le spună că a fost folosită, trebuia să recunoască în fața fratelui ei că s-a pripit, iar el avea dreptate.


Orice problemă este mai ușor de depășit în doi


În viața lui Shelby apare Griff. Un bărbat independent, grijuliu și ușor de îndrăgit. Micuța Callie este fermecată de el, iar Shelby îndrăznește din nou să simtă. Dar soțul ei încă îi face viața amară și Shelby este înconjurată de tot felul de probleme și primejdii. Vechile invidii  și „lupte” din vremea adolescenței, își fac și ele simțită prezența, iar viața lui Shelby nu este atât de liniștită pe cât și-ar dori aceasta.  

Cum se vor așeza lucrurile și ce fel de viață va duce Shelby în Tennessee, aflați citind Secrete și minciuni (The Liar) de Nora Roberts.

Etichete: , , ,