Operațiunea OMUL NEGRU - Biroul de investigații nr. 2 de Jorn Lier Horst și Hans Jorges Sandnes

Cărți pentru copii de la Editura Paralela 45


Deja ne-am obișnuit ca în cărțile pentru copii de la Editura Paralela 45 să găsim adevărate aventuri. Când a venit momentul ca Maia să înceapă o nouă carte, curiozitatea de a afla ce mai fac Tiril, Oliver și cățelul lor, Opti, a fost prea mare și a ales OPERAȚIUNEA OMUL NEGRU - BIROUL DE INVESTIGAȚII NR.2 de Jorn Lier Horst și Hans Jorgen Sandnes. 


Biroul de investigații nr. 2 


Din această serie, Maia a mai citit Operațiunea Nor de furtună, despre care a vorbit aici. I-a plăcut foarte mult, a îndrăgit personajele și de aceea și-a dorit să mai citească  și altceva din Biroul de investigații nr. 2 de Jorn Horst și Hans Jorgen Sandnes.


În Operațiunea Omul negru - Biroul de investigații nr. 2 de Jorn Lier Horst și Hans Jorgen Sandnes, luăm parte la investigarea unui alt caz. Copiii, Tiril și Oliver, își pun din nou mintea la contribuție, caută indicii și pun toate lucrurile cap la cap. De la o plimbare cu bicicleta într-o zi frumoasă, ajung să elucideze un mister dificil, la prima vedere. Copiii îmi par mai curajoși decât în Operațiunea Nor de furtună, nelăsându-se intimidați de Omul negru, deși prezența lui era misterioasă.
Și la sfârșitul acestei cărți, Maia a găsit teste pentru detectivi și le-a rezolvat cu mare plăcere.



Maia povestește

Maia vă povestește despre Operațiunea Omul negru - Biroul de investigații nr. 2 de Jorn Horst și Hans Jorgen Sandnes,  în video-ul de mai jos. Sperăm să vă placă!


  

Unde găsim cartea pentru copii Operațiunea Omul negru - Biroul de investigații nr. 2 de Jorn Horst și Hans Jorgen Sandnes?


 Operațiunea Omul negru - Biroul de investigații nr. 2 de Jorn Horst și Hans Jorgen Sandnes, dar și celelalte cărți din seria Biroul de investigații nr. 2, se găsesc pe site-ul EDITURII PARALELA 45, mai exact aici, la un preț foarte bun.

Etichete: , , , , ,