Citate frumoase din cărțile citite în luna FEBRUARIE 2018

După cum știți deja, mi-am propus ca lunar să vă prezint citatele frumoase întâlnite în cărțile citite în luna precedentă. În FEBRUARIE am citit opt cărți interesante - vezi aici lista. Citatele ce mi s-au părut mie deosebite sau interesante le vedeți mai jos:


citate din carti. citate frumoase



Sfântul tuturor celor văzute și nevăzute - Sarah Dessen


„Nu știi niciodată ce-ți rezervă viața - viitorul nu poate fi distrus, căci nu a apucat încă să se materializeze. Acum, te plimbi singur printr-o pădure întunecată, pentru ca, mai apoi, să te trezești în fața a ceva uimitor și neașteptat, peste care n-ai fi dat niciodată, dacă nu ai fi continuat să străbați pădurea.”



Băiatul și misterioasa dispariție - Russel Newell


„Toate se întâmplă cu un motiv pe lumea asta și Dumnezeu nu-ți va da niciodată mai mult decât poți duce.”

„ Trebuie să păsești în întuneric pentru a afla calea cea dreaptă, rosti vocea încrederii. Nu te lăsa distras de nimic. Nu te lăsa înspăimântat.Toate trec, numai Dumnezeu este veșnic. Dumnezeu ne este suficient.”



Lanțul de crime - Meg Gardiner


„Viața e ca un pod îngust. Lucrul cel mai important este să nu-ți fie teamă.”



Când vina ne desparte - Liane Moriarty


„ Nimeni nu te avertizează că atunci când ai copii ești redus la o versiune a ta mai mică, primitivă și rudimentară, în care talentele, educația și realizările tale nu mai valorau nimic.”



În spatele ușilor închise - B. A. Paris


„Când îl văd în prag, mă cuprinde ca întotreauna exasperarea de cât de normal arată, pentru că sigur ar trebui să existe ceva - urechi ascuțite sau două coarne- care să avertizeze lumea de răutatea lui.”



Voi ați găsit vreun citat deosebit în ultimile cărți citite?



Vezi aici ce citesc acum.

Etichete: ,