Operațiunea nor de furtună - biroul de investigații nr.2 de Jorn Lier Horst și Hans Jorgen Sandnes. Maia povestește

Cărți pentru copii de la Editura Paralela 45


Trebuie să fiu sinceră cu voi și să recunosc că până de curând nu am intrat pe site-ul editurii Paralela 45, deși am cumpărat și cumpăr cărți de copii pentru Maia. Nu am avut un motiv anume, doar că nu le observasem. Acum, pot să spun că îmi pare rău că nu am aruncat o privire pe Paralela45, ceva mai devreme. Pe lângă faptul că poveștile sunt foarte interesante și captivante, cărțile arată foarte bine. Sunt pline de ilustrații foarte frumoase și fiecare pagină dată se lasă cu un „WOW!”, cel puțin în cazul nostru. Dar zic să încercați și voi, cu singuranță copilul va fi foarte încântat.


copiii citesc

Maia a mai citit de la Editura Paralela 45, cartea Hoțul de cuvinte- o carte amuzantă ce este, deocamdată, în topul cărților pentru copii pe care ea le-a citit sau ascultat. Îmi aduc aminte că foarte încântată a fost și de Tafiti și călătoria la capătul lumii, dar parcă Hoțul de cuvinte i-a rămas mai mult în minte.


Operațiunea nor de furtună - biroul de investigații nr.2 de Jorn Lier Horst și Hans Jorgen Sandnes


Operațiunea nor de furtună - biroul de investigații nr.2 de Jorn Lier Horst și Hans Jorgen Sandnes, apărută la Editura Paralela 45, este o carte pentru copiii curioși. Orice copil își imaginează, la un moment dat, că este detectiv. Această carte este pentru el. Dovezile apar la fiecare pagină și copilul are ocazia de a le aduna în același timp cu personajele simpatice create de Jorn Lier Horst și Jorgen Sandnes. 

Maia a fost foarte încântată și de surpriza aflată la sfârșitul cărții. Lista cu teste care să  stabilească dacă are stofă de detectiv sau nu, a fost mai mult decât suficientă să-i întărească dorința de a citi cât mai multe cărți din Biroul de investigații nr. 2.

Maia povestește Operațiunea nor de furtună


Vă invit să o urmăriți pe Maia care vă povestește despre cartea ce tocmai a citit-o, Operațiunea nor de furtună- Biroul de investigații nr2. de Jorn Lier Horst și Hans Jorgen Sandnes, apărută la Editura Paralela 45 și care are un preț foarte bun acum.







Etichete: , , , ,