Muzica și cărțile lunii IANUARIE

Muzică și cărți


Pe lângă faptul că îmi place să citesc, îmi place și să ascult muzică. Ascult muzică cam tot timpul, pop, rock, uneori clasică, folk, muzică veche sau nouă, românească sau străină... nu contează, singura condiție e să sune bine. 
Consider muzica o pasiune, la fel ca și lectura, iar de cele mai multe ori le combin. Poate ați mai observat în recenziile mele că mai pomenesc de diferite melodii, dar să știți că rar scapă o carte fără să o asociez cu vreun cântec minunat. Poate nu tot timpul subiectul este asemănător, dar dacă încep să fredonez melodia în timp ce citesc o carte, aia e! Până termin de citit cartea, doar melodia aia o am în minte. Pățiți și voi din astea?

Lectura, muzica


În ianuarie am citit șapte cărți deosebite, deci șapte piese au cam fost pe repeat pe parcursul lunii ianuarie, iar acum o să vi le prezint:



Păzitoarea tainei de Kate Morton


Păzitoarea tainei am asociat-o cu OneRepublic- Secrets.




Inima de foc de Linda Howard


Inimă de foc a fost asociată cu Blero- Sexy moves. Trebuie să vă spun că nu am mai ascultat piesa asta de ani buni, dar a revenit odată cu Inima de foc de Linda Howard.






O sută de nume de Cecelia Ahern


O sută de nume a fost asociată cu P!nk- Fuckin' perfect.





Dincolo de Nil de Nicole C. Vosseler



Dincolo de Nil a primit piesa Dive- Ed Sheeran






Cine mi-a pus albinele-n piept?


Cine mi-a pus albinele-n piept? a fost asociată cu Am să te iubesc- Vasile Mardare și Adi Bezna. Asocierea aceasta, mai mult ca sigur, am făcut-o deoarece artiștii erau pe scenă când am cumpărat cartea.






Ultima amintire


Ultima amintire m-a dus cu gândul la Remember the rain- Bob Lind.





Dosarul Cameleonul


Dosarul Cameleonul m-a dus cu gândul la o piesă veche și diferită, zic eu: All about us-  t.A.T.u .






Cam astea au fost melodiile lunii IANUARIE... să știți că și FEBRUARIE a început promițător.

Etichete: ,