LORELAI de ALLEX TRUȘCĂ - carte pentru copii

Cartea pentru copii, Lorelai, este scrisă de Allex Trușcă - autorul romanului fantasy Nebunul alb. Deasemenea, Allex Trușcă a contribuit și la Povestiri SF. Când am auzit că a scris o carte pentru copii am fost plăcut impresionată și curioasă să văd despre ce este vorba.


Copiii citesc


Mă bucur mult când văd cât de încântată este Maia atunci când primește cărți. La fel de încântată a fost și atunci când Lorelai de Allex Trușcă a ajuns la noi. Coperta atrăgătoare și-a făcut imediat efectul asupra ei și a început să o răsfoiască curioasă să vadă cine era Lorelai. Tare s-a mai amuzat când a aflat că Lorelai era o varză și și-a propus să o citească imediat ce avea să termine cartea deja începută. 


Lorelai de Allex Trușcă - carte pentru copii


Ne-a plăcut Lorelai. Încurajează copiii să aibă încredere în ei și să viseze. Ne-au plăcut, deasemenea, și ilustrațiile. Maia le-a studiat cu atenție și a ajutat-o să își contureze în minte personajele.

Am și o nemulțumire, dacă pot să îi spun așa: mi-ar fi plăcut ca textul să fie altfel așezat în pagină. Deja ați observat că Maia citește și cărți mai lungi, nu doar cele pentru vârsta ei. La Lorelai, deși povestea a captivat-o, a simțit nevoia să facă pauze. Probabil pentru copilașii mai mari nu este o problemă, dar noi ne lăudăm, deocamdată, cu doar șase ani jumătate.

Lorelai de Allex Trușcă poate fi cu succes citită și copilașilor mai mici, înainte de culcare. Personajele simpatice cu siguranță vă vor cuceri copilașii. Cioara cea înțeleaptă, ardelul cel țâfnos și nu în ultimul rând, varza Lorelai, le vor asigura vise frumoase micuților.


Maia povestește Lorelai de Allex Trușcă


Vă invit să o urmăriți pe Maia cum povestește despre ultima ei carte citită, Lorelai de Allex Trușcă.





Vezi aici ce cărți a mai citit Maia.

Etichete: , , , , ,