ÎN SPATELE UȘILOR ÎNCHISE de B. A. PARIS recenzie

Thriller


În luna ce tocmai a trecut, mi-am dorit foarte mult să citesc câteva thrillere bune. Nu știu de ce, pur și simplu simțeam nevoia ca adrenalina oferită de o astfel de carte, să mă cuprindă. Din fericire, această dorință mi-a fost satisfăcută și am găsit în categoria Literatura universală de pe Libris, cărți bune pe care să le recomand.

thriller psihologic


O astfel de carte este În spatele ușilor închise de B. A. Paris. Un roman de debut care m-a impresionat. În spatele ușilor închise m-a făcut să îmi doresc să analizez mai mult oamenii și să nu mă las impresionată de prima impresie. M-a făcut să îmi doresc cu disperare ca astfel de oameni să nu existe în lumea reală, dar știu că fost doar un gând naiv... lumea e plină de nebuni.


În spatele ușilor închise


În spatele ușilor închise este Best seller New York Timesc și US Tuday. Acest lucru mi-a creat mari așteptări. Sunt de părere că își merită titlul, deși am găsit două- trei scăpări ale autoarei... să nu uităm, totuși, că este un roman de debut.

Când am văzut descrierea cărții (încă o carte care abordează subiect asemănător este Înainte să adorm- recenzia aici), În spatele ușilor închise de B.A. Paris, m-am gândit că este încă o carte cu același subiect care mă intrigă. M-a tentat și am ales-o bucuroasă, dar recunosc că am fost surprinsă plăcut când am observat că acțiunea acestei cărți se detașează puțin ce alte cărți pe aceeași temă. Sincer, chiar nu mă așteptam la o astfel de direcție, care a sensibilizat mult cartea.


Despre În spatele ușilor închise de B.A. Paris


Grace l-a cunoscut pe Jack- soțul ei perfect-, într-o zi frumoasă pe care și-o petrecea în parc cu Millie, sora ei diagnosticată cu Sindromul Down. Jack s-a dovedit a fi bărbatul perfect pentru Grace. O accepta pe Millie, ba chiar mai mult, o iubea. De asemenea, era cel mai manierat bărbat pe care l-a cunoscut vreodată. Ținea cont de părerile ei și își dorea să petreacă mult timp cu ea. Înțelegea nevoile lui Millie și nu se împotrivea dorințelor lor.

Când Jack a cerut-o pe Grace în căsătorie, aceasta a fost extrem de fericită și s-a grăbit să fie de acord cu cerințele lui. Jack își dorea ca ea să renunțe la slujba ei și să se ocupe de nevoile lui. Fiind nevoită să muncească de la o vârstă destul de fragedă pentru a o întreține pe Millie, Grace a fost ușor de convins că nu ar fi tocmai rău să fie casnică o perioadă.


Viața perfectă?


Basmul s-a încheiat în noaptea nunții, când Grace este forțată să vadă o nouă față a soțului ei... o față ce o bagă în sperieți. Dar oare mai are vreo șansă să dea înapoi? Cum va fi viața ei după căsătorie? Ce urmărește Jack, de fapt? De ce își dorește să pozeze în omul perfect, soțul perfect? Credeți-mă, o să vă placă!
În spatele ușilor închise de B. A. Paris, nu este o carte ce se poate lăsa pe a doua zi, suspansul este atât de mare încât nu poți face mari pauze după ce începi să o citești.

Cartea se găsește pe Libris.ro, o recomand cu încredere.

Etichete: , ,