Top cele mai frumoase 10 coperți din biblioteca mea


Biblioteca mea


Astăzi, uitându-mă cu mândrie la biblioteca mea, mă felicitam singură, în gând, pentru câte cărți bune am adunat. Tot în gând, să nu mă considere vecinii nebună, felicitam și editurile pentru coperțile minunate ce m-au făcut să-mi doresc anumite titluri. Bineînțeles că ar fi fost o lovitură pentru bugetul familiei să cumpăr fiecare copertă frumoasă care m-a cucerit, dar mare noroc și cu pritenii ce mă cunosc tot mai bine și îmi fac daruri exact pe gustul  meu: cărți cu coperți frumoase.

A fost o muncă grea, dar am selectat cele mai frumoase 10 coperți din biblioteca mea, deși, chiar în timp ce scriu acest articol, alte coperți frumoase îmi atrag atenția.



Top cele mai frumoase 10 coperți din biblioteca mea


Ultima amintire de Deborah Bee. Cartea a apărut la Editura Rao și a ajuns la mine prin Libris. O copertă wow, din punctul meu de vedere.


deborah bee



Magicienii de Lev Grossman. Cartea a apărut la editura Nemira. Și celelalte cărți din serie au coperți frumoase. Sper să reușesc ca anul acesta să fac cunoștință cu MAGICIENII.


nemira



Poveste de iarnă de Mark Helprin. Tot de la editura Nemira. Superbă!


nemira



Călătoarea de Diana Gabaldon. Și celelalte cărți din serie se bucură de coperți frumoase. Părerea mea aici. Meritele merg tot spre editura Nemira.


diana gabaldon



Dincolo de Nil de Nicole C. Vosseler. Cartea a apărut la Editura Rao și a ajuns la mine datorită celor din echipa Libmag, părerea mea despre ea aici. Coperta frumoasă nu m-a lăsat să stau pe gânduri.


nicole c vossler



Lumina iubirii de Jay Asher. Cartea a apărut la editura Corint- Leda Edge. Cătălina de la Porția de citit mi-a dăruit-o. Mulțumesc, draga mea, pentru coperta frumoasă.


jay asher



Fericiți pentru totdeauna? de Taylor Jenkins Reid . Meritele pentru această copertă frumoasă merg tot spre editura Corint. Datorită lor pot să vă prezint și părerea mea despre carte.


corint



Lacrima de Lauren Kate. Cartea a apărut la editura Rao, iar eu mulțumesc tot Cătălinei pentru faptul că această coperta frumoasă are acum un loc în biblioteca mea.


kate lauren



Păzitoarea tainei de Kate Morton. Cartea a apărut la Humanitas Ficțion și mie mi-a fost oferită de Libris. Încă admir coperta frumoasă. Părerea mea aici.


kate morton



Zvonul de Elin Hilderbrand. Ador coperta! Editura Litera este lăudată de data aceasta.  Mulțumesc, Cătălina.


blue moon



Voi care considerați că este cea mai frumoasă copertă?

Etichete: , , , , , , ,