vineri, 19 ianuarie 2018

Top cele mai frumoase 10 coperți din biblioteca mea


Biblioteca mea


Astăzi, uitându-mă cu mândrie la biblioteca mea, mă felicitam singură, în gând, pentru câte cărți bune am adunat. Tot în gând, să nu mă considere vecinii nebună, felicitam și editurile pentru coperțile minunate ce m-au făcut să-mi doresc anumite titluri. Bineînțeles că ar fi fost o lovitură pentru bugetul familiei să cumpăr fiecare copertă frumoasă care m-a cucerit, dar mare noroc și cu pritenii ce mă cunosc tot mai bine și îmi fac daruri exact pe gustul  meu: cărți cu coperți frumoase.

A fost o muncă grea, dar am selectat cele mai frumoase 10 coperți din biblioteca mea, deși, chiar în timp ce scriu acest articol, alte coperți frumoase îmi atrag atenția.Top cele mai frumoase 10 coperți din biblioteca mea


Ultima amintire de Deborah Bee. Cartea a apărut la Editura Rao și a ajuns la mine prin Libris. O copertă wow, din punctul meu de vedere.


deborah beeMagicienii de Lev Grossman. Cartea a apărut la editura Nemira. Și celelalte cărți din serie au coperți frumoase. Sper să reușesc ca anul acesta să fac cunoștință cu MAGICIENII.


nemiraPoveste de iarnă de Mark Helprin. Tot de la editura Nemira. Superbă!


nemiraCălătoarea de Diana Gabaldon. Și celelalte cărți din serie se bucură de coperți frumoase. Părerea mea aici. Meritele merg tot spre editura Nemira.


diana gabaldonDincolo de Nil de Nicole C. Vosseler. Cartea a apărut la Editura Rao și a ajuns la mine datorită celor din echipa Libmag, părerea mea despre ea aici. Coperta frumoasă nu m-a lăsat să stau pe gânduri.


nicole c vosslerLumina iubirii de Jay Asher. Cartea a apărut la editura Corint- Leda Edge. Cătălina de la Porția de citit mi-a dăruit-o. Mulțumesc, draga mea, pentru coperta frumoasă.


jay asherFericiți pentru totdeauna? de Taylor Jenkins Reid . Meritele pentru această copertă frumoasă merg tot spre editura Corint. Datorită lor pot să vă prezint și părerea mea despre carte.


corintLacrima de Lauren Kate. Cartea a apărut la editura Rao, iar eu mulțumesc tot Cătălinei pentru faptul că această coperta frumoasă are acum un loc în biblioteca mea.


kate laurenPăzitoarea tainei de Kate Morton. Cartea a apărut la Humanitas Ficțion și mie mi-a fost oferită de Libris. Încă admir coperta frumoasă. Părerea mea aici.


kate mortonZvonul de Elin Hilderbrand. Ador coperta! Editura Litera este lăudată de data aceasta.  Mulțumesc, Cătălina.


blue moonVoi care considerați că este cea mai frumoasă copertă?

33 de comentarii:

 1. Lumina iubirii mi se pare ca are o coperta tare draguta, o am si eu, si as vrea sa am in biblioteca si Fericiti pentru totdeauna?

  RăspundețiȘtergere
 2. Super carti! Carte mea preferata este Hygge, arata absolut genial si este plina de poze si idei super.

  RăspundețiȘtergere
 3. Woow!! Nu am citit niciuna insa copertile sunt superbe! Sunt convinsa ca si continutul merita.

  RăspundețiȘtergere
 4. Copertile arata toate excelent si nu ma indoiesc ca si continutul este pe masura. Din pacate, nu am citit nimic din ce vad aici insa am retinut cateva titluri care se cer cumparate.

  RăspundețiȘtergere
 5. Am atatea carti incat mi-ar fi imposibil sa nominalizez doar una dar o sa incerc. Am ales Greseala unei mame de Emile Gaboriau.

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu am citit nimic din ce ai mentionat, daca ar trebui sa aleg cea mai frumoasa carte din ce detin, as zice clar Lectii de magie.

  RăspundețiȘtergere
 7. Minunate cărți ai tu acolo! Să te bucuri de ele! 😍

  RăspundețiȘtergere
 8. Cea mai frumoasa coperta mi se pare ca este Poveste de iarna. Ce de carti faine ai tu aici, cred ca sunt tare frumoase. :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Poveste de iarna si Lumina Iubirii imi par cele mai dragute dupa coperta.

  RăspundețiȘtergere
 10. Ce idee faina si ce coperti minunate! Mare parte din carti le-am citit. :D

  RăspundețiȘtergere
 11. fain! cred ca cea mai frumoasa este Poveste de iarna, cel putin aceasta o aleg eu!

  RăspundețiȘtergere
 12. Sa spun drept nu ma prea uit la coperti, dar cateodata ma atrage cate o carte prin coperta ei. Din cele zece carti amintite de tine n-am citit niciuna, dar am vazut filmul facut dupa Poveste de iarna si acesta mi-a placut mai ales ca eram in plin sezon rece.

  RăspundețiȘtergere
 13. Îmi plac mult toate prezentate de tine, am și eu pe câteva dintre ele și mă laud cu ele. Alte cărți ale căror coperți îmi plac mult (din biblioteca mea) sunt: Charlotte Bronte (colecția Adevărul, cele cu medalion pe copertă), Prințesa de tinichea, Philip Pullman, Ciocolată, dragoste și Crăciun, Anne K. Joy, Magonia și Aeria, Maria Dahvana Headley, Oracolul din Stambul, Michael David Lukas. Dar îmi ador toate cărțile. :)

  RăspundețiȘtergere
 14. Doar 10? eu ma gandeam ca sunt mai multe .

  RăspundețiȘtergere
 15. Ai carti frumoase in biblioteca. Sa stii ca m-am gandit si eu sa le selectez pe cele mai frumoase, dar mai intai sa imi comand biblioteca mult dorita si apoi sa le aranjez! :D

  RăspundețiȘtergere
 16. Superbe toate copertile la cartile din biblioteca ta. Nu m-am gandit sa fac un top ca al tau, dar este totusi interesanta ideea.

  RăspundețiȘtergere
 17. Am vazugt multe carti interesante si demne de luat in seama. Mi-am notat si eu cateva titluri.

  RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta:)

Postare prezentată

Sub luna de șofran de Nicole C. Vosseler ; titlul original: Unter dem Safranmond

"SUB LUNA DE ȘOFRAN este un roman fermecător despre iubire, dorința de libertate si căutare a acesteia în lumi fascinate, despre pasiun...