luni, 8 ianuarie 2018

INIMA DE FOC de LINDA HOWARD recenzie

linda howardNu am mai citit nimic scris de Linda Howard până acum, dar mă bucur că am ales Inima de foc și pot să îi fac o recenzie. Să îmi dau și eu cu părerea despre felul in care crează povești perfecte de iubire, despre modul în care acțiunea te acaparează și savurezi fiecare capitol.


Hot!

Dacă trebuie să aleg un cuvânt pentru a descrie INIMA DE FOC (titlu original: Hart of fire )de LINDA HOWARD, acesta este: HOT! Da, avem acțiune, avem o poveste, dar scenele erotice nu pot fi trecute cu vederea... nu că ne-am dori așa ceva. ;-)


Despre INIMA DE FOC

Inima de foc este o piatră rară și roșie ce, teoretic, se afla undeva în junglă, lăsată de civilizația Anzar.
Spun toretic, deoarece nu se cunosc dovezi a existenței ei. Tatăl lui Jillian a fost considerat nebun pentru că susținea astfel de teorii și a murit într-o expediție ce trebuia să îi dovedească spusele.


Jillian are de suferit din cauza reputației tatălui ei. Nu făcea parte niciodată din echipele ce descopereau lucruri cu adevărat prețioase pentru arheologi, iar ideile ei nu erau foarte bine primite. Cu toate acestea, îi plăcea prea mult meseria ei și nu avea de gând să renunțe.


Printre hârtiile rămase de la tatăl ei, a descoperit documente ce au convins-o că amazoanele chiar au existat și s-a hotărât să găsească ceva care să dovedească asta. Așa putea reabilita numele tatălui ei, dar își primea și locul bine meritat, printre arheologi.


Aventură

Deoarece nu a fost luată în serios de colegii ei, a fost nevoită să improvizeze o echipă pentru a se aventura în junglă.
Fratele ei oportunist, simțind că ar fi rost de bani mulți, a insistat să găsească el un sponsor. Așa echipa ei era formată din doi șarlatani și un criminal.


Bob era ghidul ce avea să îi ajute să străbată jungla. Era un tip carismatic, amuzant și curajos. Pot să vă spun că a fost deliciul cărții.
El a simțit imediat pericolul expediției, dar curiozitatea, plata bună și atracția lui pentru Jillian, nu l-au lăsat să refuze.
Deși Jillian nu l-a îndrăgit de la început, își dă repede seama că el poate fi singurul ei aliat.
Dar oare să fi fost așa? Oare Bob nu va fi și el orbit de prețioasa piatră roșie? Cum se va termina această aventură?


Recomand INIMĂ DE FOC de LINDA HOWARD tuturor iubitorilor de romance!


21 de comentarii:

 1. Ce recenzie tentantă! Sigur mi-ar placea cartea.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pare interesanta ,eu nu am citit-o.

  RăspundețiȘtergere
 3. Am citit o singura carte semnată de ea și mi-a plăcut tare mult. Trebuie sa mai caut și altele.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu am citit Linda Howard dar am inteles ca scrie bine. Prezentarea aceasta aduce un aer de pasiune si aventura.

  RăspundețiȘtergere
 5. Linda Howard e printre autoarele mele preferate, iar cartea Inima de foc mi-a placut si mie foarte mult, am recomandat-o si eu. Felicitari pentru recenzie!

  RăspundețiȘtergere
 6. Felicitari pentru recenzie! Am citit cartea si mi-a placut mult. Linda Howard e una din autoarele mele preferate!

  RăspundețiȘtergere
 7. N-am citit nimic de Linda Howard, dar cartea asta chiar pare faină de tot. Trebuie s-o citesc și eu.

  RăspundețiȘtergere
 8. Felicitări pentru recenzia minunată! <3 Se vede cât de tare ți-a plăcut... Eu am păstrat anumite imagini în minte din acest roman: una este cea a fugii lor prin tunel când fug din zona aceea din Amazon și apoi, bineînțeles, imaginea aceea din ploaia amazoniană :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu am citit nimic de aceasta autoare, dar daca voi vedea cartea undeva pe un raft, o voi cumpara cu siguranta, ca urmare a recenziei tale. Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 10. Pare draguta si cred ca se citeste si usor. Genul de carte de vacanta,nu?

  RăspundețiȘtergere
 11. Trebuie sa citesc si eu ceva de aceasta autoare.

  RăspundețiȘtergere
 12. Am citit-o, îmi plac cărțile autoarei. Felicitări!

  RăspundețiȘtergere
 13. uneori citesc si romance, dar trebuie sa recunosc ca nu am citit nimic de aceasta autoare.Datorita unei recenzii ispititoare, mi-am luat Prada, sper sa o citesc curand.

  RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta:)

Postare prezentată

Sub luna de șofran de Nicole C. Vosseler ; titlul original: Unter dem Safranmond

"SUB LUNA DE ȘOFRAN este un roman fermecător despre iubire, dorința de libertate si căutare a acesteia în lumi fascinate, despre pasiun...