Hoțul de cuvinte de Hans Joachim Schadlich. Maia povestește

Recomandare pentru cei mici: Hoțul de cuvinte de Hans Joachim Schadlich

Vă era dor de o recomandare pentru cei mici? Uite că am venit noi cu una: Maia povestește Hoțul de cuvinte de Hans Joachim Schadlich. :-)
hotul de cuvinte, editura paralela 45


Cărți pentru copii

Vă aduceți aminte că în luna DECEMRIE, Maia a primit câteva cărți frumoase de la Editura paralela 45Hoțul de cuvinte era una dintre ele. Cu un titlu interesant și o copertă amuzantă, nu a fost nevoită să stea prea mult pe raftul micuței biblioteci în formare.

Știți ce a spus Maia după ce a terminat cartea Hoțul de cuvinte de Hans Joachim Schadlich? „Mami, e cea mai amuzantă carte, o să citesc din ea în fiecare zi!” Vă dați seama cât de mult m-am bucurat. Cu toții avem o carte citită în copilărie, care ne-a impresionat într-o formă sau alta, iar Maia se pare că tocmai a dat de a ei.


Hoțul de cuvinte- carte pentru copii 8 ani +

8 ani + sau nu, Maia a reușit să o citească ffoarte ușor, având nevoie să-i explic în mare doar părțile de propoziție pe care Hoțul de cuvinte le fura. Cel mai mult s-a distrat când a ajuns la cântecelele interpretate de hoțul de cuvinte și am râs amândouă copios când a început să-l imite.

Cartea scoate în evidență importanța gramaticii în vorbire, dar și faptul că dacă nu îți faci temele la timp, va trebui să muncești mai mult mai târziu. Cartea pentru copii, Hoțul de cuvinte, poate fi citită atât de fetițe, cât și de băieței. Simpaticul și visătorului personaj, Paul, cucerește prin firea sa visătoare. Nimănui nu îi va rămâne indiferent acest băiețel.

Pentru a afla mai multe despre Hoțul de cuvinte, urmăriți-o pe Maia în video-ul de mai jos.




Hoțul de cuvinte- carte pentru copii

Dacă considerați că Hoțul de cuvinte i-ar plăcea și copilului dumneavoastră, vă anunț că se poate achiziționa de aici.

Vă dorim lectură plăcută și mulțumim editurii pentru exemplarul oferit!

Etichete: , , , ,