miercuri, 3 ianuarie 2018

Cartea lunii decembrie


În luna decembrie am reușit să citesc șapte cărți frumoase.  Dacă sunt mulțumită? Absolut! Nu speram să reușesc să termin nici măcar cinci, dar se pare că, la fel ca și fumătorii ce reușesc tot timpul să își cumpere țigări, așa și noi, cititorii împătimiți, reușim să furăm câteva clipe pentru a citi chiar și în cele mai aglomerate perioade. :)Lista mea arată așa:

1. Cronica zeiței. Mulțumesc, Libris!
4. Pe strada Dublin. Mulțumesc, Libmag!
Așadar, am avut parte de șapte cărți frumoase și relaxante, dar CARTEA LUNII, din punctul meu de vedere, este Fericiți pentru totdeauna? .

18 comentarii:

 1. Frumoase titluri, iar cartea pe care ai desemnat-o drept "cartea lunii" ma tenteaza si pe mine. Lecturi placute in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 2. Bănuiam eu că ea va fi câștigătoarea. :))
  frumoasă luna ai avut!

  RăspundețiȘtergere
 3. Pe a doua am citit-o și nu prea mi-a plăcut, însă restul par interesante.

  RăspundețiȘtergere
 4. Felicitări! Nu am citit nimic din cărțile prezentate mai sus, însă aș vrea să citesc Lumina iubirii și Fericiți pentru totdeauna?

  RăspundețiȘtergere
 5. Am citit doar Lumina iubirii si mi-a placut mult.

  RăspundețiȘtergere
 6. Felicitări pentru că ti-ai depășit limita și pentru frumoasele cărți citite! ❤ Observ că ai avut un final de an minunat, cu bucurii pe placul sufletului.

  RăspundețiȘtergere
 7. Felicitari. Multe dintre titlurile enuntate sunt cu adevarat frumoase. 7 carti in decembrie... nu e rau deloc :) Spor la citit/scris

  RăspundețiȘtergere
 8. Acum imi doresc si mai mult sa citesc Fericiți pentru totdeauna.Felicitări pentru cărțile citite si spor în continuare.

  RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta:)

Postare prezentată

Sub luna de șofran de Nicole C. Vosseler ; titlul original: Unter dem Safranmond

"SUB LUNA DE ȘOFRAN este un roman fermecător despre iubire, dorința de libertate si căutare a acesteia în lumi fascinate, despre pasiun...