Top 3- Cele mai triste cărți citite în 2017



Dramă, dramă, dramă! Suntem înconjurați de multă tristețe, de întâmplări groaznice, lucruri de neînțeles și supărare... Dar, am învățat că întotdeauna există și o parte frumoasă, de cele mai multe ori, este vorba de puterea omului de a-și reveni, de a se pune pe picioare și de a se bucura de lucrurile mărunte, de viață! Când drama din viața reală nu ne ajunge, sau când avem nevoie de „plânsul vindecător”(cum îi zic eu), apelăm la cărți triste, dar minunate. 

Mi-au trecut prin mână câteva cărți de genul acesta și am hotărât să vă prezint Top 3- Cele mai triste cărți citite în 2017:

1. Cele treisprezece motive. Pe mine m-a marcat cartea aceasta! Nu este ușor să citești despre sinucidere, dar recomand tuturor romanul acesta.






Arsă de vie. O carte-document cutremurătoare, ce te face să plângi de mila aceor femei și să mulțumești cerului pentru ceea ce ești, pentru ceea ce ai...






Când înflorește liliacul. Ne e groază de războaiele ce au distrus atâtea mii de vieți, dar, totuși, poveștile acelor femei și puterea lor, ne fac să ne dorim să le citim durerea. 





Voi citiți astfel de cărți? Vreau  să primesc câteva sugeștii pentru 2018, în comentarii!

Etichete: , , , , , , ,