O DORINȚĂ DE CRĂCIUN recenzie




De câte ori ați trecut pe lângă O DORINȚĂ DE CRĂCIUN afișată prin chioscurile de ziare? Ei bine, să nu mai faceți acest lucru! Cărticica asta chiar merită citită, pe mine m-a încântat, m-a amuzat, m-a făcut să sper și m-a stârnit „o poftă de Crăciun”. A fost exact de îmi doream să citesc în această perioadă și de aceea o recomand!

O dorință de Crăciun de Fern Michaels și Cathy Lamb, conține două povestioare frumoase, dar diferite, unite de același lucru: magia Crăciunului.

În Magia sărbătorilor de Fern Michaels, facem cunoștință cu o mamă singură. Stephanie și-a părăsit soțul abuziv și își crește singură cele două fiice, mult prea maturizate ce ceea ce au trăit. Stephanie este managerul unui magazin de articole sportive. Ea are de gând ca de acest Crăciun să se mute în propria casă și de aceea este încântată de orele suplimentare, plătite, de dinaintea sărbătorilor. Fiicele ei sunt pe mâini bune, ele își iubesc bona și au împreună tot felul de activități. 
Stephanie a început de curând să se vadă cu superiorul ei, dar relația lor s-a sfârșit la fel de repede cum a început. Deși Stephanie nu știe cu ce a greșit, speră ca în una din zilele ce urmează, să afle despre ce este vorba.
Toate planurile îi par nimicuri atunci când cele două fetițe se pierd pe pârtie și așa apare posibilitatea ca Stephanie să trăiască cel mai groaznic Crăciun.




Un Crăciun fericit de Cathy Lamb m-a amuzat teribil. Meredith este un adevărat personaj. Încă din primele pagini, ne dăm seama de faptul că aceasta este o femeie extrem de hotărâtă, sigură pe ea și independentă. 
Fiind și o femeie frumoasă, este abordată continuu de turiști, iar ea îi alungă cu foarte puțină grație. În una din seri, când un turist mult prea beat șă înțeleagă de vorbă bună, a întrecut măsura, Meredith i-a arătat că poate fi oricum, dar nu neajutorată. Se pare că Logan nu înțelege acest lucru, și consideră de obligația lui să ia apărarea unei doamne. Păcat că Meredith se simte jignită și nu îi întoarce gestul cu recunoștință sau cu zâmbete!
Meredith a renunțat la viața ei de la oraș pentru a-și crește cei doi nepoți. Ea este bine văzută printre oamenii locului și cu drag orgnizează serile de concerte de Crăciun. Singura ei problemă este faptul că ea crede că niciun bărbat nu și-ar petrece viața alături de ea. V-a reuși Loga să îi schimbe părerea? Ce o face pe Meredith să creadă așa ceva?

Am citit cu mare drag cele două povestioare și vă doresc să aveți parte de astfel de lecturi în această perioadă! Sărbători fericite!


Etichete: , , ,