VORBE DULCI de JULIE GARWOOD



Nu vă lăsați păcăliți de vorbe dulci, această carte nu este doar romantism și atât... citind acest roman aveți parte și de acțiune, suspans, povești de viață ce merită ascultate și mai ales, lecții despre cum să nu fii un părinte de toată jena.

Olivia, Jane, Sam și Collins, s-au cunoscut în copilărie când toate au fost selectate pentru un tratament sub îndrumarea unui doctor francez extrem de bun. Cele patru prietene au trecut prin chinurile bolii ținându-se de mână,păcălind asistentele și visând la o viață lipsită de durere. Fetele primeau vizitatori, familiile lor erau alături de ele. Singura care nu avea parte de acest „privilegiu” era Olivia. Părinții ei nu o vizitau, sora ei o ignora, doar mătușa ei, Ema, o vizita regulat și își dădea toată silința să aibă grijă de ea.

Tratamentul le-a fost benefic și acum toate sunt tinere femei ce își caută drumul în viață. Doar Jane nu se simte tocmai bine și Olivia o vizitează regulat la spital donându-i sânge.

Olivia lucrează pentru FISC și este avocatul unor copii fără apărare, în timpul liber. 
Relația dintre ea și familia ei este foarte dificilă. Tatăl ei este un bărbat de succes, mama și sora ei îl venerează. Olivia bănuiește că succesul său nu este câștigat pe cale legală. Ema este de aceeași părere și refuză cu încăpățânare să își lase banii pe mâna cumnatului său. Acest lucru aduce neînțelegeri și tensiuni în familia MacKenzie, dar asta nu o intimidează pe Olivia care este hotărâtă să găsească dovezi împotriva tatălui ei și să îl bage la închisoare.

Lucrurile se complică când Olivia strică din greșeală o operațiune FBI. Dar, tot răul spre bine, îl întâlnește pe agentul special Grayson Kincaid. Scânteia s-a produs și niciunul nu putea nega acest lucru. După această întâmplare, Kincaid căuta tot felul de motive pentru a lua legătura cu ea.

Se va lăsa Olivia distrasă de la scopul ei? Va putea ține piept familiei care o învinovățește până și de încălzirea globală? 

Julie Garwood este renumită pentru stilul ei romantic și amuzant. VORBE DULCI nu face excepție și vă invit să o citiți!

Etichete: , , , , , , ,