OCHIUL PISICII de ANDRADA COSMINA POSEDARU



E a treia carte semnată de Andrada Cosmina Posedaru, pe care o citesc și pot să spun că se observă o evoluție importantă. Deși a creat personajele în același stil, povestea a fost ceva mai complexă, am avut parte de mai multă acțiune, de un subiect exotic și de mai mult suspans.

Will este un detectiv particular puțin cam... plictisit. Cazurile lui sunt lipsite de aventură. Sophia este o tânără jurnalistă ce are nevoie de serviciile lui. Ea este interesată de moartea suspectă a unei tinere domnișoare, Evelyn, fiica adoptivă a familiei Grey.

Deși Will preferă să lucreze singur, acceptă ca noua lui angajatoare simpatică, să îl însoțească pe tot parcursul investigației.

Cu ajutorul intuiției lui Will, cei doi reușesc să găsească cadavrul fetei, înaintea polițiștilor. Dar ei nu se opresc aici, continuă investigația pe cont propriu, atrăgându-și antipatii.

Discutând cu apropiații lui Evelyn, cei doi află că aceasta a fost urmărită, în ultima perioadă, de o doamnă stilată și că starea ei de spirit era total schimbată.

Fără să își dea seama, Sophie și Will, au intrat într-o situație extrem de periculoasă. O faimoasă relicvă, un egiptean în stare de orice pentru a pune mâna pe ea și o sectă cu același scop, poate fi prea mult pentru un simplu detectiv și o ziaristă băgăcioasă, dar, oare va fi și pentru ei? Vor reuși aceștia să își ducă misiunea la capăt și să rămână... vii? 


Și de data aceasta, sunt nevoită să recomand o corectare mai amănunțită a cărții! Greșelile repetate și lipsa virgulelor, pot îngreuna lectura.

Mulțumesc, Andrada Cosmina Posedaru, pentru ocazia de a citi Ochiul Pisicii!

Etichete: , , , ,