Subjugarea lui Shane MacKade,volumul 4 al seriei Frații MacKade de Nora Roberts; titlul original: The fall of Shane MacKade

Offf ce dor o să-mi fie de frații MacKade!!! Fiecare unic în felul său, dar cu foarte multe lucruri în comun. Mi-a plăcut mult accentul ce-l puneau pe familie, pe loialitate, pe corectitudine, pe iubire... 

Patru frați frumoși și foarte amuzanți ce au avut norocul să își găsească soții pe măsura lor, să își creeze familii frumoase, numeroase și fericite! 

M-a încântat ideea că fiecare actuală doamnă MacKade a fost atrasă acolo de pământuri, de fantomele neobosite din zonă, că fantomele au ajutat cuplurile să se lege, fantomele au ales femeile potrivite pentru cei patru frați.

Despre ceilalți frați v-am povestit în celelalte recenzii, iar azi vorbim despre cel mai mic dintre ei, Shane-cel ce și-a propus să ducă faima de crai MacKade mai departe până vreo unul dintre nepoți o să fie suficient de mare să îi ia locul... dar credeți că a reușit sau dragostea i-a cuprins inima  dându-i planurile peste cap?

Rebecca este prietena tocilară a lui Regan ce ajunge în orășel împinsă de visele ei, atrasă de misterul împânzit de fantomele ce bântuie hanul, pădurea și ferma MacKade. Rebecca este o persoană timidă fără vreo experință alături de vreun bărbat, dar își dă toată silința ca Shane să nu afle aceste lucruri.

Cei doi s-au simțit atrași încă de la prima întâlnire, dar datorită faptului că Shane era atras de orice reprezentantă a sexului frumos, nu a dat nimănui de bănuit. 

Rebecca avea de gând să scrie o carte despre ceea ce se petrecea pe acele meleaguri şi se cază la han pentru a înregistra activitatea fantomelor cu ajutorul aparatelor aduse cu ea. Acolo nu a avut mult succes, dar după ce s-a mutat la fermă a început să simtă, să vadă și să audă diverse lucruri. 

Deși relația dintre cei doi trecuse de stadiul prieteniei, Shane se ferea de cercetările ei și nu era prea încântat de ceea ce ea făcea. 

Mi-a plăcut mult momentul în care el și-a dat seama că ceea ce simte pentru ea nu seamănă deloc cu ceea ce simțea pentru fetele ce îl însoțeau înainte ca Rebecca să își facă apariția, m-a amuzat cum se încăpățâna și nu vroia să accepte că este îndrăgostit. 

Bineînțeles că momentele petrecute în familie mi-au umplut sufletul de fericire, de încântarea și starea de bine emanată de o familie frumoasă, iubitoare, numeroasă și gălăgioasă. După ce am aflat modul în care Rebecca a crescut mi-am zis că alături de familia MacKade o să recupereze multe lucruri și o să se transforme într-o femeie fericită. 

Frumoasă serie și mă bucur enorm că am citit-o!




Această carte se bucură de 4 stele pe Goodreads, iar eu i-am dat din tot sufletul 5.



Etichete: ,