DESTINE ÎMPLETITE de CORINA CÎNDEA recenzie

Destine impletite este o carte dulce-amară. Are dulceața romantismului și a poveștilor cu final fericit, dar conține și puțin din partea amară a vieții... dramă, suferință, pierderi importante sau frică.

Destine impletite de Corina Cîndea este o altă poveste frumoasă de iubire, spusă în stilul unic al autoarei. Avem parte de personaje frumoase, aproape perfecte, de dragoste la prima vedere, de iubire care poate trece peste orice obstacol, de prietenii necondiționate.


corina cîndea



Destine împletite - o frumoasă poveste de iubire 


Chelsea Reed este studentă în primul an. Locuiește împreună cu cea mai bună prietenă a ei, are propria afacere și își petrece tot timpul liber ocupându-se de ea. Foarte rar obișnuiește să iasă la petreceri, dar acum a cedat insistențelor Ginei și așa ajunge să îl cunoască pe  Jack Stone.

Jack Stone este un burlac bogat și dorit de orice domnișoară disponibilă. El este un arhitect priceput și serios. Jack a ajuns la acea petrecere aproape din greșeală. Faptul că a cunoscut-o pe Chelsea l-a dat peste cap, nefiind obișnuit să reacționeze așa în preajma femeilor. Atracția dintre ei era aproape palpabilă și niciunul nu a putut-o ignora. Jack îi cere să ia cina cu el, iar Chelsea acceptă.

Înainte să ajungă să ia masa împreună, cei doi s-au întâlnit neplanificat, iar Jack și-a arătat latura posesivă. Lucrul acesta nu a prea fost pe placul lui Chelsea și a anulat întâlnirea. Jack era mult prea sigur pe el și la ora stabilită s-a prezentat la ușa lui Chelsea. Mare i-a fost surprinderea când aceasta nu era de găsit. A fost pentru prima dată când râvnitul burlac, Jack Stone, a fost lăsat baltă. Cum  a reacționat acesta, vă las pe voi să aflați.



Destine impletite - destinul are propriul plan



Chelsea Reed a trecut prin diferite transformări pe parcursul cărții. Într-un an s-a maturizat și s-a transformat foarte mult, trecând de la tânăra domnișoară naivă la o femeie completă, sigură pe ea.Nu am fost tot timpul de acord cu deciziile luate de ea, dar nici nu am putut-o condamna... dată fiind experiența ei, probabil a reacționat cât de bine a putut. 
Autoarea a reușit să îmi smulgă câteva lacrimi cu această carte și am compătimit-o sincer pe Chelsea care era nevoită să le tragă pe toate. Destinul s-a dovedit nemilos cu ea, iar ea s-a dovedit a fi o femeie extrem de puternică.

Pe Amir nu l-am înțeles deloc, deși am apreciat mult adrenalina pe care a oferit-o cărții. Faptele sale nu au avut niciun sens. A ales să încerce să rezolve lucrurile în cel mai bizar mod posibil când avea și alte posibilități. A fost descris ca un om inteligent, lucru care nu prea se potrivea cu faptele lui.


Am citit cu mare drag Destine împletite și v-o recomand și vouă! Cartea se găsește pe site-ul Editurii Hathor

Etichete: , , , ,