PUTEREA, volumul 2 al seriei TITANII de Jennifer L. Armentrout

Am primit de la Editura Corint, al doilea volum al seriei Titanii de Jennifer L. ArmentroutPuterea. La fel de incitant ca și primul volum al seriei, Puterea nu îți dă ocazia să te plictisești sau să lași cartea din mână. Personajele sunt mereu în alertă, tot timpul întâmplându-se ceva important. 


editura corint



Josie își dorește să atingă puterea maximă


După a doua întâlnire cu titanul, când Zeul Apollo i-a descătușat puterile, Josie a continuat să aibă coșmaruri. Deși, teoretic, este în siguranță la Universitate, Josie continuă să se antreneze. Relația dintre ea și Seth este foarte apropiată, deși Seth îi poate face rău atât fizic cât și psihic.
Pentru a atinge puterea maximă trebuie să se întâlnească cu Bibliotecara, după spusele lui Apollo, dar nu reușește să facă acest lucru până nu trece un alt prag.


Seth este pus în situația de a face o mare alegere


Fiind la un pas de a o pierde pe Josie, Seth realizează că este îndrăgostit de ea, dar după o întâmplare din curtea Universității, decide să o părăsească. Deși o supraveghează de la distanță, Seth nu o mai antrenează și nu intervine în calea ei până în momentul în care Universitatea este atacată de forțele malefice.


Un ajutor neașteptat


Văzând atacurile, zeii decid să intervină. Apollo îl aduce pe Acel Hercule pentru a-i ajuta să-i găsească pe ceilalți semizei. Descoperind adresa unui semizeu, Seth, Josie, Alex, Aiden, Solos, Hercule, Deacon și Luke, au început căutarea și după ceva timp l-au descoperit. Deși le-a fost greu să-l convingă, toți s-au dus acasă la Gable să se odihnească. Titanul Atlas, împreună cu umbrele, au atacat casa și în urma bătăliei echipa a suferit pierderi mari, iar Seth a fost nevoit să ia decizii drastice.

Ce se va întâmpla cu Seth și Josie după aceste încercări, descoperiți citind Puterea. 

Etichete: , , , , ,