NEBUNIE DE-O VARĂ de TRACY BROGAN recenzie

Abia a ajuns Nebunie de-o vară de la Libris, dar nu am mai putut să o amân. Am și citit-o, deși aveam alte cărți în plan. Speram ca această carte să îmi dea o stare de bine, de liniște. Speram să găsesc o poveste frumoasă de iubire și să fie scrisă într-un mod amuzant, să o citesc ușor, fără să fie nevoie să fac întreruperi. Așa a și fost! Am găsit tot ce mi-a inspirat titlul și am savurat-o așa cum merită.


carti romantice



Nebunie de-o vară de Tracy Brogan - Despre puterea de a o lua de la început


Sadie Turner a divorțat de soțul ei când a aflat că acesta o înșeală. Pentru a scăpa o perioadă de noua situație în care se afla, a plecat, împreună cu cei doi copii, să își petreacă vacanța la mătușa ei, Dody, la casa ei de lângă lac. Când a ajuns acolo, a aflat că și cei doi veri ai săi vor sta acolo o perioadă. Chiar dacă inițial nu i-a plăcut, a hotărât să rămână. Mătușa ei era o fire excentrică și împrăștiată, iar acest lucru nu era tocmai pe placul lui Sadie, care era o fire extrem de ordonată.



Câteodată, cei dragi știu mai bine decât tine de ce ai nevoie


Deși Sadie nu mai voia să audă de bărbați și nici măcar nu îi trecea prin cap să aibă o întâlnire, mătușa și unul din verii ei, erau hotărâți să o facă să se distreze cu vecinul cel sexy, dacă e posibil.

Sadie și Des s-au cunoscut atunci când Doddy s-a lovit la cap și a avut nevoie de consultul unui medic. Deși Des a fost supus unui adevărat intergatoriu de către mătușa excentrică, el se amuza și nu părea deloc deranjat de indiscreția femeii. Acest lucru i-a plăcut foarte mult lui Sadie, care era obișnuită cu fostul ei soț care se arăta ofensat de orice întrebare sau comentariu făcut de mătușa ei. De asemenea, Sadie a fost plăcut impresionată și de faptul că se înțelegea foarte bince cu copiii ei. Totuși, ea este hotărâtă să păstreze distanța. Des era, la urma urmei, bărbat. Deci sigur avea un defect major.

Sedie se simțea tot mai bine în casa mătușii sale. Își făcuse o rutină, vărul ei îi propusese un loc de muncă și se simțea tot mai atrasă de Des. Buna dispoziție îi era uneori stricată de către Richard care îi reproșa că oferă o influență negativă copiilor, deoarece îi ține în preajma vărului homosexual. La fel, și discuțiile cu mama sa îi influențau starea de spirit, deoarece aceasta nu putea să o ierte că a îndrăznit să divorțeze.



Nebunie de-o vară - Un must read în perioada vacanței


Nebunie de-o vară are și partea de dramă necesară, dar, cu toate acestea, mi-a lăsat o stare de bine. O recomand cu întredere! Nu uitați să o puneți în bagajul pentru concediu!


Vezi aici o altă recomandare pentru vacanță!

Etichete: , , , , ,