ERORI ÎN FOLOSIREA SEMNELOR DE PUNCTUAȚIE ȘI DE ORTOGRAFIE ÎN LIMBAJUL COTIDIAN - ILIE-ȘTEFAN RĂDULESCU

Erori în folosirea semnelor de punctuație și de ortografie în limbajul cotidian, este o carte pe care oricine ar trebui să o aibă în casă. Oricât de bine știm să scriem, sunt lucruri care pur și simplu ne scapă.

Am observat că de multe ori mă lovesc de diferite incertitudini atunci când scriu și nici măcar nu e de mirare... Facebook-ul e plin de postări scrise greșit, chiar și în cărți găsim greșeli, iar creierul nostru nu mai știe exact care informație să o ia de bună. Asta nu e o scuză și apelez întotdeauna la Google sau la cărți precum Erori în folosirea semnelor de punctuație și de ortografie în limbajul cotidian, pentru a mă lămuri.



ERORI ÎN FOLOSIREA SEMNELOR DE PUNCTUAȚIE ȘI DE ORTOGRAFIE ÎN LIMBAJUL COTIDIAN - exemple comentate și corectate


Am fost plăcut impresionată când am observat că în cartea ERORI ÎN FOLOSIREA SEMNELOR DE PUNCTUAȚIE ȘI DE ORTOGRAFIE ÎN LIMBAJUL COTIDIAN  de ILIE-ȘTEFAN RĂDULESCU, găsim și exemple comentate și corectate, parcă mai ușor înțelegi unde greșeai când vezi exemplele.



Dacă nu ești sigur unde se pune virgula, dacă folosești corect punctul, cele două puncte (:), cratima, apostroful, minuscula sau majuscula, trebuie să cumperi ERORI ÎN FOLOSIREA SEMNELOR DE PUNCTUAȚIE ȘI DE ORTOGRAFIE ÎN LIMBAJUL COTIDIAN - ILIE-ȘTEFAN RĂDULESCU.


Pentru documentare s-au folosit surse ca „Academia Cațavencu”, „Adevărul, „Dilema veche”, „Radio România Actualități”, „Monny Channel”, „Realitatea TV” și multe altele.

Deci, ce ziceți? Aveți nevoie de ERORI ÎN FOLOSIREA SEMNELOR DE PUNCTUAȚIE ȘI DE ORTOGRAFIE ÎN LIMBAJUL COTIDIAN?

Mulțumesc Editurii Corint pentru exemplarul oferit!