Bărbatul care n-a mai sunat de Rosie Walsh - recenzie

De când am văzut coperta cărții Bărbatul care n-a mai sunat de Rosie Walsh, mi-am dorit neapărat să o citesc. Eram sigură că voi cunoaște o femeie nesigură pe ea, care se agață de câteva zile frumoase petrecute cu un bărbat atrăgător. Că voi lua parte la maturizarea ei și la regăsirea sinelui. Ce am găsit cu adevărat? Vă spun în rândurile de mai jos:

Despre Bărbatul care n-a mai sunat de Rosie Walsh


Sarah este pe punctul de a divorța atunci când în întâlnește pe Eddie.Deși era sfătuită să  stea departe de relații o perioadă, până când nu va mai fi atât de vulnerabilă, Sarah se bucură de o zi perfectă alături de Eddie. Dar nu se oprește aici și timp de o săptămână, cei doi stau tot timpul împreună, descoperindu-se și iubindu-se așa cum nu au făcut-o niciodată.

Când bula lor de timp s-a spart și fiecare trebuia să își reia viața, au stabilit să se revadă. Cei doi se iubeau. Da, se pare că au avut suficient timp să ajungă acolo.

 Sarah era mai fericită ca niciodată. Deși a avut o căsnicie frumoasă, era conștientă că niciodată nu a simțit pentru sotul ei, ceea ce simte pentru Eddie. Era sută la sută sigură că și Eddie o iubește, că săptămâna aceea a fost magică pentru amândoi.De ce n-a mai sunat bărbatul?

De aceea, atunci când Eddie n-a mai sunat Sarah și-a făcut cele mai negre gânduri, era sigură că ceva s-a întâmplat cu el. Deși prietenii o sfătuiau să treacă mai departe, iubirea pentru el nu o lăsa să facă acest lucru.

Dezamăgirea a fost și mai mare când a aflat că Eddie era nevătămat și chiar o ignora, că putea oricând să o sune și totuși nu o făcea. Din nou mândria a fost învinsă de dragostea ce i-o purta și îi lăsa mesaje despre viața ei, încerca să îi explice orice aspect rămas nediscutat, în speranța că îl va convinge că acele câteva zile au fost reale. Ca de fiecare dată, trecutul nu rămâne în trecut și o ajunge pe Sarah, exact acum când spera la adevărata fericire.

Ce l-a făcut pe Eddie să renunțe la șansă la fericire? Nu vă faceți scenarii, ale mele au fost mereu pe lângă...

Bărbatul care n-a mai sunat a fost o adevărată surpriză pentru mine. M-a ținut mereu în priză, mi-am primit doza de iubire și doza de dramă, dar și pe cea de speranță.

Cartea se găsește pentru precomandă pe site-ul editurii Nemira. Eu o recomand cu drag!

Etichete: , ,