ÎN NOUA NOASTRĂ VIAȚĂ de RALUCA IGNAT recenzie

De când am primit pachetul de la Editura Paralela 45, mi-a tot stat gândul la cartea În noua noastră viață de Raluca Ignat. De ce? Păi pentru că nu am citit nimic scris de Raluca Ignat și știți că îmi place să descopăr autori romani. Acum, cu provocarea #duelulculorilor din grupul Prefață de carte și Porția de citit, am tras cartea mai aproape și cu ajutorul ei am mai înscris un punct pentru #echipaalbastră.

editura paralela 45, fictiune


În noua noastră viață - un roman relaxant


În noua noastră viață este o carte ușoară, perfectă pentru o după-amiază liniștită. În cele 170 de pagini găsim acțiune, iubire și secrete… Toate acestea într-o singură poveste de viață, povestea Laurei.

Modul în care a început cartea m-a încântat. Încă din primele pagini ni s-a promis o poveste dinamică și plină de pasiune. Pe parcurs, mi-am dat seama că mi-ar fi plăcut ca acțiunea să se întindă pe mai multe pagini. Laura a avut parte de multe întâmplări și de un carusel de emoții. Nu reușeam să asimilez bine informația, să mă obișnuiesc cu noua situație în care era pusă Laura și deja eram în pragul unei alte întâmplări.

Laura este agent secret, soție și mamă. Noua ei misiune o aduce într-o redacție unde îl cunoaște pe Rafael.  El este redactor-șef, dar asta nu o împiedică să se îndrăgostească de el.

Laura e conștientă că relația cu soțul ei nu este demult ceea ce ar trebui să fie și, ca o adolescentă ce cunoaște pentru prima dată dragostea, se lasă în voia lui Rafael. Dar câtă încredere poate avea într-un bărbat pe care abia l-a cunoscut?

Cum va decurge întreaga poveste? Are Laura șansa de a trăi adevărata dragoste? Ce îi va aduce noua viață?

Dacă sunteți curioși să aflați, puteți achiziționa În noua noastră viață de aici.

Etichete: , , , ,