Maia povestește REGELE LEU

Disney - Povești din colecția de aur


Mica mea cititoare, Maia, a citit zilele acestea cartea Regele Leu din colecția Disney - Povești din colecția de aur.

Cărțile din colecția Disney - Povești din colecția de aur, apar săptămânal și se găsesc la chioșcurile de ziare. Se pare că vor apărea o sută de volume și toate la un preț bun. Bine... următoarele nu vor avea un preț excepțional ca și Regele Leu, adică 1,90 lei, dar prețul va fi în continuare accesibil - 13,99 lei. Dacă tot m-am apucat să vă vorbesc despre colecție , nu doar despre povestea în sine, trebuie să vă mai spun că în pachet am găsit și un joculeț. O planșă cu norișori și personaje Disney. Pentru ca Maia să se poată juca, am mai avut nevoie de doi pioni, un zar și un prieten. S-a bucurat foarte mult.
Următorul volum, Alba ca zăpada și cei șapte pitici, a apărut cu prețul de 7,90 lei, dar noi nu l-am cumpărat deoarece are această poveste în mai multe variante. În caz că le vom cumpăra pe următoarele, vă vom vorbi despre ele.

Regele Leu - desene animate îndrăgite de copii


 Încântată peste măsură de desenele animate Regele Leu și Garda Felină, și-a dorit să citească și cartea aceasta. Așa că nu a lăsat-o prea mult în mica ei bibliotecă și imediat ce a terminat Biroul de investgații nr. 2 - Operațiunea Omul negru de Jorn Lier Horst și Hans Jorges Sandnes apărută la Editura Paralela 45 s-a și apucat de ea. 

A fost foarte încântată de ilustrații și de faptul că paginile nu erau prea încărcate. A rămas cu impresia că are spor și că a evoluat mult cu cititul. La șase ani jumătate, e un motv de mare bucurie, atât pentru ea, cât și pentru noi, părinții.



Maia povestește Regele Leu - prima carte apărută în POVEȘTI DIN COLECȚIA DE AUR - Disney


Mai multe detalii despre Regele Leu - prima carte apărută în Povești din colecția de aur,  veți afla de la Maia în video-ul de mai jos. Sperăm să vă placă. Maia pune mult suflet în Video-urile ei.



Etichete: , , , ,