LANȚUL DE CRIME de MEG GARDINER recenzie

Lanțul de crime de Meg Gardiner este un adevărat puzzle. Un  thriller foarte bun care îți solicită toată atenția pentru a nu pierde șirul evenimentelor. În Lanțul de crime întâlnim asasini, spioni, proxeneți, legături de familie, suspans și multă, multă acțiune. Cam tot ce ne dorim de la un  thriller, nu-i așa?

thriller meg gardiner

Lanțul de crime - suspansul e la el acasă


În Lanțul de crime suspansul e la el acasă. Deși despărțirea bruscă de tatăl ei a îngrijorat-o, Even nu se aștepta ca acesta să dispară sau să fie acuzat de poliție că ar fi fugit. Delaney a fost un fost spion ce în ultimii ai a hotărât să nu mai tacă și să nu se mai supună, așadar a fost luat în vizor de foarte multă lume. Even era sigură că tatăl ei nu ar fi fugit și era aproape sigură că a fost răpit. 
Când Even era pe punctul de a fi prinsă de răpitori, unul dintre prietenii tatălui ei, Tom, a ajutat-o. Așa aceasta a aflat că tatăl ei nu este singurul spion care lipsește. Tom a ajutat-o să dezlege și mesajele codate și să aibă un puct de plecare.

Lanțul de crime- cea mai urâtă față a oamenilor


Bănuielile ei s-au dovedit a fi reale. Tatăl ei era pe mâinile unei femei groaznice care i-a dat lui Evin 72 de ore să facă rost de un dosar pe care și-l doreau. Deși iubitul ei a încercat să o oprească, Even nu putea renunța la singura ei șansă de a-și salva tatăl. 

Cu poliția pe urme, Even pleacă în călătoria vieții ei. Ce va afla pe parcursul acesteia? Va reuși să își salveze tatăl sau lanțul de crime va continua? Tot ce vă mai pot spune este că Lanțul de crime are un final dulce-amar.


Etichete: , , , ,