INIMA DE FOC de LINDA HOWARD recenzie

linda howard



Nu am mai citit nimic scris de Linda Howard până acum, dar mă bucur că am ales Inima de foc și pot să îi fac o recenzie. Să îmi dau și eu cu părerea despre felul in care crează povești perfecte de iubire, despre modul în care acțiunea te acaparează și savurezi fiecare capitol.


Hot!

Dacă trebuie să aleg un cuvânt pentru a descrie INIMA DE FOC (titlu original: Hart of fire )de LINDA HOWARD, acesta este: HOT! Da, avem acțiune, avem o poveste, dar scenele erotice nu pot fi trecute cu vederea... nu că ne-am dori așa ceva. ;-)


Despre INIMA DE FOC

Inima de foc este o piatră rară și roșie ce, teoretic, se afla undeva în junglă, lăsată de civilizația Anzar.
Spun toretic, deoarece nu se cunosc dovezi a existenței ei. Tatăl lui Jillian a fost considerat nebun pentru că susținea astfel de teorii și a murit într-o expediție ce trebuia să îi dovedească spusele.


Jillian are de suferit din cauza reputației tatălui ei. Nu făcea parte niciodată din echipele ce descopereau lucruri cu adevărat prețioase pentru arheologi, iar ideile ei nu erau foarte bine primite. Cu toate acestea, îi plăcea prea mult meseria ei și nu avea de gând să renunțe.


Printre hârtiile rămase de la tatăl ei, a descoperit documente ce au convins-o că amazoanele chiar au existat și s-a hotărât să găsească ceva care să dovedească asta. Așa putea reabilita numele tatălui ei, dar își primea și locul bine meritat, printre arheologi.


Aventură

Deoarece nu a fost luată în serios de colegii ei, a fost nevoită să improvizeze o echipă pentru a se aventura în junglă.
Fratele ei oportunist, simțind că ar fi rost de bani mulți, a insistat să găsească el un sponsor. Așa echipa ei era formată din doi șarlatani și un criminal.


Bob era ghidul ce avea să îi ajute să străbată jungla. Era un tip carismatic, amuzant și curajos. Pot să vă spun că a fost deliciul cărții.
El a simțit imediat pericolul expediției, dar curiozitatea, plata bună și atracția lui pentru Jillian, nu l-au lăsat să refuze.
Deși Jillian nu l-a îndrăgit de la început, își dă repede seama că el poate fi singurul ei aliat.
Dar oare să fi fost așa? Oare Bob nu va fi și el orbit de prețioasa piatră roșie? Cum se va termina această aventură?


Recomand INIMĂ DE FOC de LINDA HOWARD tuturor iubitorilor de romance!


Etichete: , , , ,