FEMEILE CARE AU RENUNȚAT LA BĂRBAȚI de KARINE LAMBERT recenzie



Ooh... ce îmi place să răsfoiesc paginile site-ului Libris! Să văd ce cărți noi au mai apărut, ce cărți au fost reeditate sau ce coperți reușite ne înfrumusețează lecturile.
Tot după copertă  am ales și Femeile care au renunțat la bărbați , mă știți de acum... pentru mine, coperta contează. Să știți că am ales bine și o să vă spun de ce:


Știind că în luna Decembrie sunt foarte ocupată, mi-am dorit o carte simplă, dar suficient de interesantă să mă forțeze să renunț la odihnă pentru ea, o carte amuzantă, dar cu un subiect captivant și personaje ușor de îndrăgit. Am găsit toate aceste lucruri în FEMEILE CARE AU RENUNȚAT LA BĂRBAȚI de Karine Lambert și mi-a oferit doza de relaxare necesară în această perioadă frumoasă, dar plină.

Regina a fost în tinerețe o stea! A avut un mare succes profesional, dar și pe plan personal. Era iubită și adorată de toți bărbații din jurul ei. Era prețuită și răsfățată, îndrăgită și idolatrizată! Ea a fost conștientă de toate aceste lucruri și își juca cărțile cum se putea mai bine. Obținea orice dorea și prețuia fiecare moment ce o făcea să se simtă deosebită.
Acum, la bătrânețe, nu se putea împăca cu ideea că nu va mai putea suci mințile bărbaților, că nu va mai fi privită ca cea mai frumoasă femeie din încăpere, așadar, a hotărât să se izoleze în imobilul ei. 

Ea locuia la ultimul etaj și își dedica viața bambușilor de pe terasa ei.
Celelalte apartamente din imobil, le-a închiriat altor femei ce și-au încheiat socotelile cu bărbații. Fiecare din ele a avut câte o decepție, fiecare și-a trăit porția de dezamăgire.

Juliette s-a mutat acolo deoarece a fost nevoită să își găsească urgent o nouă locuință, dar nu avea nici cea mai mică intenție să renunțe la bărbați. Trăia pentru ideea de familie și iubire! Julietta a avut o copilărie tristă,  fiind mereu ignorată de părinți, așadar, singura ei șansă la afecțiune și fericire, era un bărbat! În fiecare seară adormea cu gândul că trebuie să își găsească un bărbat, iar ideea de a rămâne singură o speria. Își stabilea întâlniri online cu necunoscuți, dar nimeni nu părea să fie jumătatea ei.

Regina nu era genul de femeie care să accepte un refuz, Juliette nu era dispusă să renunțe la șansă ei la fericire! 

Dacă vă doriți Femeile care au renunțat la bărbați, vă invit să intrați în categoria Romane de dragoste. Cărți romantice de pe Libris.

Etichete: , , , , ,