vineri, 13 octombrie 2017

CARUSELUL INIMILOR de MARY JO PUTNEYZilele acestea am redescopertit-o pe Mary Jo Putney prin CARUSELUL INIMILOR. M-am bucurat să găsesc același stil amuzant ce face acțiunea să curgă lin, dar și o nouă poveste originală, ce te face să pui în balață iubirea și prietenia, onoarea și fericirea...


Antonia Thornton este o baroneasă mult prea bogată și mult prea frumoasă. Cu toate că a fost crescută după niște standarde absurde chiar și pentru englezi, ea nu este deloc înfumurată și este de o bunătate ieșită din comun. Cu toate acestea, ea nu s-a măritat și de aceea are nevoie de Judith- însoțitoarea și prietena ei.

Judith este o tânără văduvă care, deși nu ieșea în evidență ca și Antonia, dacă îți lăsai timp să o studiezi, găseai doar trăsături finuțe. Era o femeie talentată, bună și recunoscătoare. O femeie ce își stăpânea emoțiile și de descurca foarte bine în situațiile de criză.

Adam este verișorul îndepărt al Antoniei. Cei doi au crescut împreună și se apreciază foarte mult. Adam a plecat de câțiva ani în India pentru a face comerț și a aduna avere. Acum, mulțumit de rezultat, se întoarce acasă!

Antonia s-a bucurat enorm că verișorul ei era din nou acasă. Adam s-a dovedit a fi un tânăr deosebit și a reușit să o impresioneze și pe Judith.

Simon este prietenul lui Adam. Un tânăr frumos și bogat, dar pasionat de cu totul alte lucruri, averea era pe ultimul loc în preferințele sale. 
Când Simon și Antonia s-au cunoscut, o scânteie s-a produs și nu a durat mult până să se logodească. În aceelași timp, Simon era pentru Judith, obiectul unei fantezii ascunse.

Adam era dezamăgit și fiind sigur că nu mai are șanse la inima Antoniei, și-a îndreptat atenția spre Judith. Amândoi se bucurau de ceea ce se înfiripa între ei, în timp ce celălalt cuplu, se lovea de tot felul de neînțelegeri, opiniile lor fiind diferite întotdeauna, iar îndoiala își făcea tot mai mult loc în sufletele lor.

Cum se va sfârși povestea celor patru? Cât de importantă și puternică e prietenia dintre ei? Pot, oare, să țină iubirea adevărată la distanță? Până în ce punct trebuie să ții cont de ceilalți sau de cuvântul dat? 27 de comentarii:

 1. Si mie imi place mult cum scrie Mary Jo Putney. Nu am mai citit demult ceva scris de ea.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mary Jo scrie foarte bine. Am citit cu mare placere seriile ei historical-romance.

  RăspundețiȘtergere
 3. Îmi place mult Mary Jo Putney. Am cartea, dar nu am citit-o încă. Mulțumesc de tentație și recomandare!

  RăspundețiȘtergere
 4. Mary Jo se află printre preferatele mele, dar a trecut cam mult timp de când nu am mai citit o carte de-a ei. Poate incep chiar cu asta...suna bine!

  RăspundețiȘtergere
 5. Mary Jo e printre autoarele mele preferate de cărți historical-romance. Am citit cu plăcere recenzia ta, chiar mi-e dor sa citesc o carte de-a ei.

  RăspundețiȘtergere
 6. Sună foarte bine, nu am mai citit nimic de la această autoare de foarte mult timp și îmi faci dor de stilul ei. Felicitări pentru recenzie! <3

  RăspundețiȘtergere
 7. Si mie imi place mult cum scrie Putney. Din pacate nu am mai citit de ceva vreme o poveste de a ei.

  RăspundețiȘtergere
 8. Am citit doar cateva carti scrise de aceasta autoare si mi-au placut.

  RăspundețiȘtergere
 9. M. J. Putney este una din autoarele mele favorite. Frumoasa recenzie.

  RăspundețiȘtergere
 10. Mary Jo Putney e printre preferatele mele din aceasta colectie. Are un stil aparte si ma cufund rapid in lectura.

  RăspundețiȘtergere
 11. Imi place cum scrie Mary Jo Putney. Mi-a placut cartea.

  RăspundețiȘtergere
 12. Cartile lui Mary Jo de fiecare data m-au surprins intr-un mod placut. Are ceva special aceasta autoare de reuseste sa ma prinda in mrejele cuvintelor ei. Felicitari pentru recenzie.

  RăspundețiȘtergere
 13. Am o carte de aceasta autoare si parca mi-ai trezit si mai mult curiozitatea. Revin cu impresii, daca ma hotarasc sa o citesc. Felicitari pentru recenzie!

  RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta:)

Postare prezentată

Sub luna de șofran de Nicole C. Vosseler ; titlul original: Unter dem Safranmond

"SUB LUNA DE ȘOFRAN este un roman fermecător despre iubire, dorința de libertate si căutare a acesteia în lumi fascinate, despre pasiun...