LUNILE ANULUI booktag



Unde-i tagu'? Uite tagu'!

Ce ne mai plac plac tag-urile și să ne dăm cu părerea despre orice. Împreună cu Cătălina de la Porția de citit, am pus la cale acest tag în care găsiți câte o recomandare pentru fiecare lună a anului. Oricine poate prelua leapşa, cu rugămintea de a preciza sursa. Dacă puneți şi un link, dăm câte-o cafea! :)))
Și cum ne-am dat peste cap să facem o imagine potrivită, ne-ar face plăcere dacă am vedea-o și în articolul vostru.




IANUARIE

Apă pentru elefanți- recenzia aici. Am citit cartea aceasta în luna ianuarie și mi s-a părut perioada ideală. Luna ianuarie este o lună ceva mai liberă pentru mine și m-am putut concentra pe minunăția asta!





FEBRUARIE

Central Park- recenzia aici. O carte ce are de toate și pe care o recomand pentru luna aceasta, datorită romantismului autorului!





MARTIE

Un bărbat și o femeie- recenzia aici. Pentru luna femeii vă propun această minunată carte, ce ne prezintă un adevărat exemplu... o femeie puternică, hotărâtă, deșteaptă, dar, ca toată lumea, și cu defecte!





APRILIE

Absolut tot- recenzia aici. Pentru luna aceasta, recomand o carte sensibilă și cu o poveste deosebită de iubire.





MAI

Când înflorește liliacul- recenzia aici. O carte cutremurătoare bazată pe o poveste reală.





IUNIE

Vălul pictat- recenzia aici. Nu îmi aduc aminte să mă fi enervat vreun alt personaj principal la fel de mult ca și cel din cartea aceasta. Citiți și o să înțelegeți.





IULIE

Love & Gelato- recenzia aici. O carte numai bună pentru vacanță.





AUGUST

Chirurgul- recenzia aici. Chirurgul se citește cu sufletul la gură și cu urechile ciulite la orice zgomot ce intră noaptea prin fereastra larg deschisă din cauza căldurii.





SEPTEMBRIE

Întâlnire cu viața- recenzia aici. Când credeți că e cel mai potrivit să te întâlnești cu propria viață? Dacă ar fi să aleg, ar fi în septembrie, când vacanța se încheie și toată lumea se apucă de treabă.






OCTOMBRIE

Cum să te îndrăgostești- recenzia aici. În octombrie e ziua mea, mi se pare o lună potrivită pentru a te îndrăgosti!





NOIEMBRIE

Lumini pe zăpadă- recenzia aici. Cu puțin noroc chiar o să avem zăpadă în noiembrie și cartea se încadrează perfect în peisaj.





DECEMBRIE

Un altfel de Crăciun- recenzia aici. În decembrie mergem pe clasic, nu văd alt mod mai potrivit pentru a intra în spiritul sărbătorilor (pe care, apropo, abia le aștept).




Mi-a făcut mare plăcere să aleg titlurile pentru acest tag! Provoc să prea tag-ul pe Andreea de la Praf de stele-bookysme, pe Ancuța de la Books fairy dust și pe Claudia de la SoftBlog

Etichete: , ,