ROMA PASIUNI ÎNTUNECATE de RODICA MIJAICHE recenzie



Roma... câte lucruri promite acest cuvânt! Roma... iubire, romantism, frumusețe, exotism, pasiune... pericol! Toate acestea s-au regăsit în volumul doi al Seriei Pasiuni semnată de Rodica Mijaiche. Am avut parte de un carusel de emoții, de fericire, de dramă, de siguranță și incertitudine!

Regina e fiica unui mare mafiot italian. Roma este orașul unde a crescut, dar care nu i-a oferit fericirea ce o merita. Cu un tată mult prea ocupat, o mamă vitregă ce o ura aparent fără motiv și un frate ce o hărțuia cu orice ocazie, Regina și-a dat seama că trebuie să aibă singură grijă de ea și că trebuie să își clădească o viață departe de ei, de cei ce ar fi trebuit să o protejeze.

Încă din primul volum ( recenzia aici) știm că Alyssa și Regina sunt prietene. Așa că atunci când Regina a primt o vizită deloc bine primită de la fratele ei, a apelat la Alyssa pentru a o ajuta și îndruma.

Alyssa a hotărât că problema e ca și rezolvată dacă i-o pasează lui Carlo. Știa că prietenul ei va ști ce trebuie făcut și chiar așa s-a întâmplat! Carlo a luat legătura cu Alessandro- fratele Alyssei- deoarece a văzut în ochii lui ceva ce îi dădea de înțeles că Regina este mult mai importantă pentru el, decât lasă el să se observe.

Alessandro hotărăște că trebuie să o ducă pe Regina departe, că trebuie să o facă dispărută o perioadă, așadar, a dus-o la casa tatălui său din Italia și așa Regina a făut un pas spre intimitatea lui,un pas spre bărbatul de care se îndrăgostea. 

Lucrurile nu au rămas prea mult timp tihnite, tatăl ei avea probleme de sănătate și cerea ca ea să-l viziteze, dar oare câ de puternică e Regina? Va putea face față lucrurilor de care se va lovi? Dar Alessandro va fi capabil să o apere așa cum i-a jurat?


În tot acest timp, lucrurile nu stau pe loc nici în New York. Relația dintre Alexander Chase și Alyssa avasează, dar sunt în continoure supuși unor lucruri dificile ce le pune relația în pericol.

Clarisa a fost o adevărată surpriză! De la nepoata dificilă ce-i aducea multe neplăceri lui Alexander, la tânăra plăcută ce știe ce își dorește de la viață, e un pas mare și mi-a făcut plăcere să o urmăresc. 
Abia aștept să citesc volumul dedicat ei, dar și următorul, unde Carlo iese în față.

Mulțumesc autoarei pentru ocazia de a citi această carte! Roma Pasiuni Întunecate se poate achiziționa de aici! 

Etichete: , , , ,