TE VĂD de MARINA NEAGU recenzie



De când am terminat Urlet în tăcere (recenzia Aici), mi-am dorit neapărat să aflu ce se întâmplă în volumul 2 și acum, după ce l-am terminat, vreau neapărat următorul volum. De ce? Păi Marina m-a lăsat la finalul acestei cărți, cu inima cât un purice, cu tot felul de scenarii( ce sunt, mai mult ca sigur, departe de adevăr), cu dorința de a o ajuta pe Sara și de a-l alina pe Markus.

Nu pot să nu o admir pe Sara! Și în acest volum s-a arătat extrem de curajoasă și de puternică. Markus a urmat și el aceeași linie ca în primul volum, s-a arătat la fel de iubitor, de protector și de hotărât să își trăiască iubirea demult promisă. În schimb, cei doi frați- Luci și Damian,  m-au luat prin surprindere... Dar nu vă spun cum și de ce, vă las să descoperiți voi.

După cum știm deja din primul volum, Sara este urmașa Sarulei-O preoteasă ce a trăit acum 2000 de ani. Hypa a reușit să o convingă că Markus s-a apropiat de ea doar pentru a o aduce pe Sarula în zilele noastre. Deși Sara era sfâșiată de aceste gânduri, încerca să nu arate acest lucru celor din jur.

Sara este în continuare asaltată de coșmaruri și tot felul de vedenii ce o fac să își pună psihicul la îndoială, deasemenea lucrurile ce îi afectează pe cei din jurul ei o fac să se simtă vinovată. Când Hypa îi oferă soluția salvatoare, Sara se gândește tot mai serios să o accepte, chiar dacă asta i-ar sfâșia sufletul.

În tot acest timp Markus se asigură că ea este în siguranță și cu greu se abține să nu-l ucidă de Damian ce părea a sta prea aproape de Sara.

Va reuși Sara să facă ce e necesar pentru a-și feri familia și prietenii de toate acele lucruri groaznice ce îi pândeau în ultima perioadă? Va reuși ea să își dea seama care îi sunt adevărații prieteni sau dușmani? Sunt lucrurile așa cum par sau totul este doar un alt coșmar greu de suportat?

Mi-au plăcut mult influențele horror, am trăit totul cu o altă intensitate, lectură m-a ținut mereu încordată și concentrată să nu îi pierd șirul. Recomand cu incredere această serie și îi ofer cărții 5 steluțe pe Goodreads!

Etichete: , ,