Impresii de la Târgul de carte Galați



Am avut ocazia să particip la Târgul de carte Axis Libri Galați.  E primul târg de carte la care particip și pot să spun că mi-a plăcut foarte, foarte mult. Am cunoscut oameni deosebiți și am petrecut timp valoros cu ei.

Am fost întâmpinați de prietena mea, Cătălina de la Porția de citit , ce ne-a cazat și ne-a arătat frumusețile orașului.

Sâmbătă dimineața am participat la lansarea cărții POVEȘTILE MICUȚEI RA DE Elena Ștefan, organizată cu sprijinul Librăriei Donaris . Am fost extrem de încântată și emoționată, fiind primul eveniment de genul acesta la care am participat. Maia a fost fericită să o cunoască pe RA, lucru ce și-l dorea de când a citit cartea(părerea ei Aici) și pe Amira, pe care o urmărește cu drag( recenzia Amirei Aici).

După lansarea Elenei Ștefan am fost cu toții la o cafea, unde am petrecut minunat, am discutat, ne-am cunoscut mai bine și ne-am format amintiri frumoase. Am pus la cale alături de Elena și Cătălina o surpriză pentru prietenii noștri din grupul Prefață de carte și Porția de citit, fiți pe fază ;-)






Spre seară nu am putut rata lansarea cărților Divorțurile amanților și Tentații  (recenzia mea Aici) de Corina Ozon ( interviul Aici). O lansare interesantă ce mi-a adus aminte cu cât drag am citit Tentații și m-a făcut să-mi doresc seria Amanții.





După această lansare, am fost invitați de doamna Lorena de la Librăria Donaris la un local unde am petrecut frumos și am avut parte de companie pe măsură.



Această primă experiență m-a încântat la culme, am prins gustul și o să încerc să iau parte la cât mai multe astfel de evenimente.

Mulțumesc mult Cătălinei și Librăriei Donaris pentru ospitalitate!

Etichete: , , , , , , , , ,