DIETA IUBITOARELOR DE CIOCOLATĂ de CAROLE MATTHEWS recenzie



Nu demult v-am vorbit despre CLUBUL IUBITOARELOR DE CIOCOLATĂ (recenzia mea, aici) și cum m-am simțit foarte bine citind-o, mi-am zis că neapărat trebuie să citesc și DIETA IUBITOARELOR DE CIOCOLATĂ
După ce am făcut cunoștință cu cele patru femei, așteptările mele legate de această carte au fost foarte mari și pot să spun cu bucurie că mi-au fost chiar întrecute. Am avut parte de foarte multă ciocolată, dramă, iubire, foarte mult umor, prietenie și ajutor necondiționat.


La începutul cărții, cele patru femei din CLUBUL IUBITOARELOR DE CIOCOLATĂ, sunt oarecum fericite. 
Lucy are o relație cu IUBI- fostul ei șef- deși el se află în Australia, cei doi vorbesc foarte des și sunt mai îndrăgostiți ca oricând.

 Chantal a renunțat la întâlnirile ocazionale cu oricine era disponibil și încearcă să își pună pe picioare căsătoria.

 Autumn a început o relație cu Adison cel superb, iar gândul că fratele ei dependent de droguri se află la o clinică, o liniștea.

Nadia, deși încă nu a vrut să se întoarcă acasă, are încredere că lucrurile se vor aranja frumos pentru familia ei.


În perioada Crăciunului, Lucy a simțit cel mai tare lipsa lui IUBI și faptul că acesta nu îi mai răspundea de ceva timp, plus faptul că a reușit să vadă în camera lui o femeie îmbrăcată sumar, prin camera web, a făcut-o pe Lucy să se întoarcă la vechile obiceiuri autodistructive... i-a cedat din nou lui Marcus, fostul ei iubit ce a făcut-o să sufere în mod repetat. Acest lucru nu i-a căzut foarte bine lui IUBI care s-a întors la ea cu explicații plauzibile. Scuzele ei nu l-au impresionat și relația lor s-a destrămat. După cum o știm de acum pe Lucy, ce credeți că a făcut? Sigur că s-a aruncat din nou în brațele lui Marcus, ce deja plănuia nunta. Dar cât de supărat e IUBI? O va putea lăsa pe Lucy să-i scape printre degete? Vor mai putea aceștia lucra împreună? 

Tot în perioada Crăciunului, Nadia s-a hotărât să se întoarcă, împreună cu fiul ei, acasă la soțul ei dependent de jocuri de noroc, dar care se jura că nu mai joacă. Nadia se pare că trăiește într-o bulă plină cu iubire, încântată de decizia ei și de faptul că familia e din nou completă. Dar bula îi este spartă atunci când soțul nu mai dă pe acasă. Nadia nu se lasă cu una cu două și pleacă în căutarea lui, dar oare este pregătită pentru ceea ce o așteaptă în acea călătorie?

Știți deja că relația dintre Chantal și soțul ei s-a stricat deoarece Tod își dorea un copil, iar ea nu. Acum Chantal este pusă în situația în care află că este însărcinată, dar nu știe cine e tatăl copilului. Cum o va scoate la capăt? Cum va accepta această situație? Oare căsnicia ei mai are vreo șansă?

Autumn se hotărăște să le facă cunoștință părinților ei cu Adison. Deși îi era groază de acea cină, deoarece Adison era negru, tânăr și lefter, adevărata groază a cuprins-o atunci când a dat cu ochii de fratele ei ce arăta mult mai rău decât atunci când a plecat spre clinică. Se pare că acesta își urma vechile obiceiuri și se baza în continuare pe Autumn pentru a-l scoate din încurcături. Doar că acum nu mai este singură și Adison o îndrumă să-l lase să se descurce singur, fiind sigur că o trage și pe ea în jos. Dar ea nu prea reușește să îl asculte și acesta nu se arată prea încântat de deciziile ei. Cum va ieși Autumn din asta? Va fi capabilă să ia deciziile corecte, să se pună măcar de data aceasta pe primul loc?  


Viețile iubitoarelor de ciocolată s-au complicat și au avut tot felul de lucruri de povestit și dezbătut la PARADISUL CIOCOLATEI.
 Te întrebi dacă prietenia adevărată sau sufletele pereche există? Aceste două cărți scrise de Carole Matthews îți vor răspunde într-un mod ce îți va lăsa zâmbetul pe buze. Mulțumesc Editurii ALL pentru aceste cărți încântătoare!

Etichete: , , , , ,