joi, 1 iunie 2017

CARTEA LUNII MAIÎmi place mult momentul acesta când facem bilanțul cărților citite și ne inspirăm din listele puse de ceilalți membri pe grupul nostru, Prefață de carte și Porția de citit, este una din activitățile mele preferate de pe grup.

Luna aceasta am citit doar cărți grozave și foarte greu am ales CARTEA LUNII, dar am hotărât că cea care mi-a rămas mai mult timp în minte, merită acest titlu. Lista mea arată cam așa:

1. Clubul iubitoarelor de ciocolată- o poveste frumoasă despre prietenie, iubire și ciocolată. Se poate cumpăra de pe site-ul editurii ALL, iar recenzia mea o găsiți aici.
2. Suflet Rebel- o carte foarte bună ce se poate cumpăra de aici, iar recenzia mea se poate citi aici.
3. Cucerind-o pe Suzanna- recenzia aici.
4. Urlet în tăcere- am primit această carte ca provocare în grupul Prefață de carte și Porția de citit, recenzia mea aici.
5. Perechea lui Megan- ultima carte a seriei, recenzia mea aici.
6. Fata dinainte- recenzia mea aici.
7. Reduși la tăcere- am primit cartea aceasta cadou de la prietena mea Cătălina de la Porția de citit. Mulțumesc mult, mi-a plăcut foarte mult. Recenzia mea o găsiți aici. 
Titlul de CARTEA LUNII MAI, îl primește FATA DINAINTE!!!

9 comentarii:

  1. Un top minunat...sa ai parte de lecturi frumoase si in luna iunie

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am 3: Recviem pentru un asasin, Suflet rebel si Pasiunea unei femei!

    RăspundețiȘtergere
  3. În afara de Suflet rebel nu am citit nici una, îmi doresc sa citesc Urlet în tăcere, dar astept sa am seria completă. Felicitări pentru cărțile citite si spor în continuare!

    RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta:)

Postare prezentată

Sub luna de șofran de Nicole C. Vosseler ; titlul original: Unter dem Safranmond

"SUB LUNA DE ȘOFRAN este un roman fermecător despre iubire, dorința de libertate si căutare a acesteia în lumi fascinate, despre pasiun...