vineri, 12 mai 2017

PERECHEA LUI MEGAN de NORA ROBERTS recenziePERECHEA LUI MEGAN este ultima carte a seriei SURORILE CALHOUN, cea mai bună din serie, după părerea mea. E posibil ca părerea mea să fie influențată de faptul că iubesc familiile mari, fericite și gălăgioase, iar familia Calhoun prezentată în acest volum, se încadrează perfect în tipar.

Megan este sora lui Sloan, soțul Amandei (despre povestea lor de iubire am scris aici), dar legătura ei cu familia Calhoun nu se rezumă doar la asta... când avea doar șaptesprezece ani, a fost fermecată de fostul soț al Suzannei și în urma relației lor, s-a născut Kevin. Atât Suzanna cât și familia ei, au înțeles că Megan nu avea habar de faptul că Baxer avea la acea vreme vreo legătură cu altă femeie și au primit-o cu brațele deschise în sânul familiei. Când aceștia i-au oferit un post de contabil, Megan și Kevin s-au mutat la Turnuri.

Multe lucruri s-au schimbat la Turnuri de la nunta la care a participat și Megan. Acum fiecare cuplu era înzestrat cu o minune de bebeluș, iar Holt- soțul Suzannei- avea un nou partener de afaceri. Nathaniel a copilărit alături de Holt și toată lumea îl cunoștea ca pe băiatul ce mânca zilnic bătaie de la tatăl său. Când a fost suficient de mare, a plecat pe mare și până de curând nu simțise nevoia să se întoarcă acasă. Acum era un bărbat în toată firea, ce atrăgea privirile femeilor, iar umorul său încânta pe toată lumea.

Deși Megan nu părea genul lui de femeie, l-a atras într-un mod inedit și i-a stârnit curiozitatea. Curând a început să simtă că Megan și Kevin ar trebui să-i aparțină, să-i fie familia de care avea atâta nevoie! Dar, experiența avută cu tatăl copilului său nu o lăsa pe Megan să se bucure așa cum ar trebui de acea nouă relație. 

Pe lângă munca ei, Megan a primit și un registru vechi de al lui Fergus- soțul Biancăi. Cu ajutorul lui, familia a reușit să afle detalii importante pentru ei.

Colleen m-a impresionat iar cu personalitatea ei și cu modul de a pune problema, s-a dovedit a fi o femeie în adevăratul sens al cuvântului.

Dacă nu ați citit seria, e timpul să faceți rost de ea!

4 comentarii:

 1. nu am mai citit de ceva timp o carte din aceasta colectie,aceasta serie nici macar nu o am.felicitari pentru recenzie!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt frumoase cărțile din această colecție. Ușoare, antrenante și amuzante. Eu le ador!

   Ștergere
 2. imi plac cartile din colectie, dar in ultima perioada doar am cumparat, nu am mai si citit...e si asta o chestie :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu nu le-am mai cumpărat ca a fost mai tentant elefantul:)))

   Ștergere

Spune-mi părerea ta:)

Postare prezentată

Sub luna de șofran de Nicole C. Vosseler ; titlul original: Unter dem Safranmond

"SUB LUNA DE ȘOFRAN este un roman fermecător despre iubire, dorința de libertate si căutare a acesteia în lumi fascinate, despre pasiun...