CUCERIND-O PE SUZANNA de NORA ROBERTS recenzie



Seria surorilor Calhoun va rămâne una din preferatele mele. Știu că Nora Roberts are și alte cărți mult mai pline sau cu subiecte mult mai ample și foarte bine dezvoltate, dar în această serie( recenziile celorlalte carti ale seriei aici) accentul este pus pe familie, pe susținere, pe istoria familiei și legăturile de durează chiar și peste zeci de ani. Aceste lucruri fac seria deosebită și de aceea o recomand!

În aceast volum este vorba despre Suzanna, cea mai încercată de soartă dintre femeile Calhoun. Ea a avut parte de o căsnicie ratată, dar din care s-a ales cu doi copii minunați, Jeny și Alex. Cei doi i-au dat putere să învingă toate încercările, să treacă peste nedreptățile puse la cale de soțul ei și să pună pe picioare o afacere.

Deși, acum pare o femeie împlinită, tristețea ei nu trece neobservată de cei apropiați,

După cum știm deja din celelalte volume, surorile Calhoun încearcă să găsească smaraldele Biancăi, acele bijuterii ce au îndemnat hoții să hoinărească prin turnuri.

Max, cumnatul Suzannei, a reușit să dea de urma nepotului lui Christian, iubitul Biancăi și Suzannei i-a revenit sarcina de a discuta cu el și de a-l convinge să îi ajute cu informații. Holt și Suzanna aveau un fel de istorie împreună. Se cunoșteau din adolescență și au fost implicați într-un accident. Holt nu era cea mai prietenoasă persoană și nu prea își descrețea fruntea. El era un polițist retras acum, ce vroia să-și ducă viacul acolo, în casa plină de amintiri a bunicului lui.

Deoarece Suzanna era sigură că Holt nu prea o place, a fost plăcut surprinsă să vadă că farmecul ei încă are efect asupra bărbaților și că soțul ei nu a avut dreptate nici în privința aceasta. Dar cel ce cu adevărat a fost luat prin surprindere a fost chiar Holt, se pare că ce simțea el pentru Suzanna nu era doar atracție fizică.

Personajul ce m-a luat prin surprindere și mi-a plăcut în mod deosebit, a fost mătușa fetelor- fiica Biancăi, ce s-a dovedit a fi o persoană sensibilă și iubitoare, chiar dacă masca ei sugera altceva. O altă surpriză plăcută a fost faptul că, autoarea a înlocuit bucățile din jurnalui Biancăi cu părți din jurnalul lui Christian- iubitul ei, bunicul lui Holt.

Vor reuși să dea de urma smaraldelor și să scape de tâlharul ce le tot dă târcoale? Va reuși Holt să o convingă pe Suzanna că nu toți bărbații sunt la fel și că o va face fericită? Răspunsurile le găsiți în CUCERIND-O PE SUZANNA de Nora Roberts.

Etichete: , , , ,