REBELA de CORINA CÎNDEA recenzie


Wow! Wow! Wow! 

Atunci când începeți Rebela , asigurați-vă că aveți suficient timp să o citiți! Nu de alta, dar este o agonie(din aceea dulce) să fii nevoit să trăiești cu supărările sau îngrijorările personajelor, până reușești să îți faci timp să continui lectura. Rebela este o carte captivantă, este foarte bine scrisă și transmite foarte bine sentimentele personajelor. O să trăiți momente frumoase alături de ele, dar și îngrijorarea o să vă țină companie, așadar, o să aveți lacrimi în ochi, zâmbet larg pe față și chiar o zdravănă încruntătură între sprâncene.

Violet, ca orice rebelă ce se respectă, hoinărește dintr-un loc în altul fără a se atașa de locuri, lucruri sau oameni. Când facem noi cunoștință cu ea, se află în drum spre Chicago, unde reușește să se angajeze într-un club, fără să bănuiască că acesta este doar fațada unor afaceri mult mai dubioase.

Violet este o tânără ce a crescut la o casă de copii de unde a fost nevoită să fugă. Acolo s-a "călit" pentru viață, acolo a învățat să se bată mai bine ca un bărbat și să nu aibă încredere în oricine. Demonii ce i-a acumulat în acea perioadă încă o urmăresc, dar Violet a învățat să accepte crizele cauzate de amintiri. Într-o astfel de criză l-a cunoscut pe Dominic Grey-un bărbat cu niște ochi superbi și un corp pe măsură. 

Mare i-a fost surpriza când l-a întâlnit pe Dominic în biroul șefului ei și când acesta s-a prefăcut că nu o cunoaște, dar și când Dominic a căutat-o pentru a o sfătui să plece cât mai departe de Tony- șeful lor. 
Un alt lucru ce a surprins-o pe Violet a fost modul în care corpul ei reacționa în preajma lui Dominic... nu simțea nevoia să fugă, să se îndepărteze sau să-l lovească!

Atracția dintre cei doi creștea cu fiecare întâlnire și nu a durat mult până s-a produs "explozia" și Violet i s-a dăruit total. După cum v-ați prins deja, Violet are tot felul de surprize de când l-a cunoscut pe Dominic, dar când și-a găsit propria viață înșirată pe câteva foi într-un dosar, a fost un adevărat șoc. Cine este Dominic? Cui i s-a dăruit Violet fără pic de reținere? 

Afaceri murdare, lume interlopă, trădări, crime, amintiri dureroase, curaj, panică, iubire, flori de nu mă uita ❤ ... REBELA!




Etichete: , , , ,