vineri, 28 aprilie 2017

Nou în bibliotecă-217 super cărți și-au făcut loc în biblioteca mea, în luna aprilie. Toate-s una și una, așadar, trebuie să vi le arăt și vouă:

1. Suflet rebelNieves F. Joy a trimis-o pe Raisa și la mine <3 , iar eu o să v-o prezint curând. 2. Atingerea de Bogdan Ispas. Mulțumesc autorului. Recenzia o puteți citi aici.3, 4. Omul companiei de Joseph Finder și Fata cu toate darurile de M. R. Carey. Aceste două cărți au ajuns la mine în urma unui schimb cu o doamnă de de grupul Prefață de carte și Porția de citit.

 


5. Cucerind-o pe Suzanna de Nora Roberts. Recenziile celorlalte trei cărți ale seriei, se pot citi aici.6. Totul sub cer de Matilde Aseni. Am primit această carte cadou de la una din doamnele drăguțe de grupul nostru. Mulțumesc!!!7. Reduși la tăcere de Kristina Ohlsson. Un alt cadou super frumos. Mulțumesc, Cătălina- Porția de citit.8. Chenzine literare de Tania Radu. Am câștigat această carte la Cartea pe bancă.9. Nu te împiedica de mine, te implor! de Georgiana Vâju. Ador coperta aceasta! Abia aștept să o citesc!


10. Joc dublu de Lissa Scottoline. Carte primită de la Editura ALL. Recenzia cărții se poate citi aici.11. Clubul iubitoarelor de ciocolată de Carole Matthews. Mulțumesc editurii ALL.


12. 13. 14. 15. 16. 17. Primul pas: Căsătoria, Al doilea pas: Seducția, La final apare dragostea de Mary Balogh. Dimiter de William Peter Blatty, Fără îndurare de Dean Koontz, Talismanul norocos de Nicholas Sparks. Prioritate la citit vor avea Fără îndurare și Talismanul norocos.


Sunt foarte mândră de ceea ce am adunat luna aceasta, sper ca și mai să fie bogată.


15 comentarii:

 1. Cărți frumoase tare, să le citești cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce carti faine! Sa le citesti cu placere! Si eu acum citesc Atingerea.Primita tot de la autor :)
  Pe ce grup se face schimb de carti? As incerca si eu :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc. Sunt curioasă de părerea ta! Am făcut schimb cu o doamnă de pe grupul nostru, Prefață de carte și Porția de citit. Vă las numele în privat.

   Ștergere
 3. Minunate cărți, lecturi plăcue! <3

  RăspundețiȘtergere
 4. Cărți minunate!❤ Lecturii plăcută, scumpo!😘

  RăspundețiȘtergere
 5. sa te bucuri de ele...lectura placuta

  RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta:)

Postare prezentată

Sub luna de șofran de Nicole C. Vosseler ; titlul original: Unter dem Safranmond

"SUB LUNA DE ȘOFRAN este un roman fermecător despre iubire, dorința de libertate si căutare a acesteia în lumi fascinate, despre pasiun...