Să o cunoaștem mai bine pe Corina Ozon



Deși Corina Ozon este deja un nume în literatura noastră contemporană și toată lumea o cunoaște, vreau să vă vorbesc puțin despre proiectele ei literare:

Corina a debutat în 2014 cu ZILELE AMANȚILOR la Editura Herg Benet. Acest proiect a început pe unul din blog-urile autoarei. Ideea avut un impact deosebit și cititorii au cerut tot mai mult după fiecare postare. ZILELE AMANȚILOR este urmată de NOPȚILE AMANȚILOR și AMANȚII 3.0, apărute tot la Editura Herg Benet

Dar autoarea nu se oprește aici- și bine face, căci ne place- ea a început un proiect numit 35+, by Corina Ozon, ce stă la baza cărții PÂNĂ CÂND MĂ VOI VINDEVA DE TINE (recenzia mea aici). 

În 2016 a apărut și TENTAȚII (recenzia mea aici), da... acea carte despre care v-am tot vorbit și am recomandat-o peste tot.
 Tentații se bucură de un mare succes printre noi, la fel și proiectul Corina Ozon Connection, ce ne prezintă poveștile de reinventare a mai multor femei din diferite colțuri ale lumii. 
Toate aceste informații, dar și multe altele la fel de interesante, le găsiți pe site-ul editurii Herg Benet sau pe blog-urile autoarei, corinaozon.comdupa35.com, unde Corina este foarte activă.

După cum se vede, autoarea este o persoană extrem de ocupată și vreau să îi mulțumesc pentru timpul acordat acestui interviu.


Vă invit să vă bucurați de el:

1. Descrie-te într-un cuvânt!
Tenacitate.

2. Ce voiai să te faci când vei crește mare?
Ziarist.

3. Calități....cum le pui în evidență?
Calitățile se reflectă în ochii celorlați, prin acțiuni și atitudine. De regulă, mă port natural, nu țin să demonstrez ceva anume.

4. Defecte...le ascunzi sau te ascunzi după ele?
Încerc să le înțeleg. Uneori, ceea ce unii consideră a fi o calitate, poate fi un defect pentru alții și invers.

5. Exercițiu de imaginație: ce ai face într-o lume fără cărți?
Cărțile sunt și o formă de comunicare. Sigur aș fi fost altă specie într-o lume fără cărți. O specie lipsită de empatie.

6. Cine te-a format, ca sa devii omul de azi?
Tot ce m-a atins, sub orice formă, de la cei care mi-au dat viață și până azi, m-a format ceea ce sunt acum.

7. Cine este cel mai mare fan al tău?
Eu, pentru că fără încrederea în tine nu poți construi nimic durabil.

8.Ce carte crezi că ar trebui să se studieze obligatoriu în școli?
Ar fi o listă prea lungă.

9. În loc de "la revedere".
Cred în puterea de reinventare pentru a merge mai departe. Mulțumesc pentru întrebări.



Eu îți mulțumesc, din nou!
Iar pe voi, dacă doriți să câștigați una din cărțile Corinei Ozon, vă invit să participați la concursul organizat impreună cu Porția de citit. Acest concurs îl găsiți pe paginile blogurilor noastre până pe data de 8 aprilie, adică aici și aici.


Etichete: , , , ,