INTENȚII VINOVATE de Lorraine Heath



Încă de la Ispitirea unui lord, prima carte a seriei, Rafe m-a atras ca un magnet. Am fost atât de curioasă să-i aflu povestea, să văd ce l-a determinat să devină ceea ce a devenit și mai ales, să văd ce demoni îl țin atât de departe de frații săi. 

Deja am început să mă obișnuiesc și să îndrăgesc peronajele și scenele create de Loraine Heath, dar cu INTENȚII VINOVATE, s-a întrecut pe sine!

I-am admirat mult și pe ceilalți doi frați, dar pe Rafe l-aș ridica undeva sus pe un piedestal ca toată lumea să-l poată admira și să se minuneze de omul ce a devenit, în ciuda vieții mizerabile ce a fost nevoit să o trăiască. O să spuneți că toți trei erau doar niște copii când au fost nevoiți să fugă pentru a nu fi uciși de unchiul lor, că toți au avut parte de greutăți și că nu putem măsura suferința sau hotărî care frate a suferit mai mult, dar eu am simțit că drumul lui Rafe ducea direct în iad și el s-a încăpățânat să-i schimbe cursul la o vârstă frageda. 

Un personaj aparte ca Rafe, avea nevoie de o femeie deosebită, iar Evelyn se încadrează perfect în peisaj! Evelyn este fiica  nelegitimă a unui conte. Încă de mică, Evelyn locuia cu tatăl ei, mama vitregă și fratele vitreg. A avut o copilărie fără lipsuri materiale și ferită de răutățile ce i le-ar fi putut aduce statutul ei.... practic a fost izolată de lumea exterioară și cunoștințele ei se limitau la familie și servitori.

Acum, după ce tatăl ei a murit, Evelyn a fost adusă cu picioarele pe pământ! Deși fratele ei îi promisese contelui că va avea grijă de ea, acesta s-a hotărît să o vândă pentru a putea să-și acopere datoriile avute la Rafe Easton. Inocenta Evelyn nu l-a crezut în stare de așa ceva, iar realitatea dură a lovit-o când se aștepta mai puțin. Cu toate acestea, și-a revenit repede și a cântărit posibilitățile avute. Deși avea dreptul să facă orice vroia cu ea, Rafe a lăsat-o să aleagă dacă dorește să devină amanta lui sau dorește să plece. 

Evelyn a hotărât să devină amanta lui, să scoată ce-i mai bun din asta și să se răzbune pe fratele ei, chiar dacă știa că alegând această cale era posibil ca viața de familie ce și-o dorea, să rămână doar un vis.
Rafe a hotărât să-i ofere orice iși dorește, să se folosească de ea după bunul plac până se plictisește și să o țină departe de secretele lui întunecate, apoi să se întoarcă înapoi la viața lui singuratică.
Cât de mult se vor modifica dorințele și nevoile lor pe parcurs?

Mi-a plăcut faptul că Tristan nu a acceptat ușor refuzurile fratelui său și că cei trei au început să ierte, să accepte trecutul nemilos și să se bucure de prezent.

INTENȚII VINOVATE este al treilea volum al seriei LORZII PIERDUȚI. Pot să spun că această serie este preferata mea, până în acest moment, din carțile ce fac parte din colecția IUBIRI DE POVESTE.


Etichete: , , , , ,