DIN DRAGOSTE PENTRU LILAH de Nora Roberts - recenzie

Vineri a apărut volumul trei al seriei SURORILE CALHOUN. DIN DRAGOSTE PENTRU LILAH a dus legenda Biancăi la alt nivel... încet, încet,deslușim misterul ce înconjoară turnurile. Sunt extrem de încântată de poveștile de viață a femeilor Calhoun, dar recunosc că dorința de a afla adevărata poveste a Biancăi mă face să cumpăr fiecare carte a seriei și să o devorez în cel mai scurt timp posibil.



 Nu am putut să nu observ și să nu apreciez cum autoarea a pus câte o părticică din Bianca în fiecare dintre fetele Calhoun, dar Lilah se apropie cel mai mult de ceea ce era Bianca... nu doar că se asemănau izbitor ca frumusețe sau ca personalitate, dar și poveștile lor de iubire se asemănau intrucâtva.

Lilah este cea ce crede cu tărie în legenda smaraldelor, ea e cea ce se simte cea mai apropiată de Bianca, ea îi simte prezența continuu și îi ia locul în turnuri privind stâncile și visând.

Lilah se lăsa deseori purtată de impuls și de ceea ce simțea că ar trebui să facă în acel moment. Așa a ajuns pe tărm în timpul unei furtuni și l-a descoperit pe Max luptându-se cu furia valurilor. L-a ajutat să iasă din mare și l-a dus la Turnuri, așa cum îi era obiceiul să ajute orice ființă ce părea să aibă nevoie de ea.

Dar cine era Max? Ei bine, Max era un profesor angajat de cel ce își dorea să fure smaraldele cu orice preț, același om ce a atacat-o pe Amanda în volumul precedent. 

Coco, cu prezența ei de spirit, a hotărât să întoarcă lucrurile în favoarea lor și, astfel, Max a început să dezlege enigma smaraldelor pentru familia Calhoun. A făcut săpături și împreună ne-am bucurat de ceea ce a descoperit despre Bianca și povestea ei de viață.

Deși, pentru mine lucrurile păreau simple,Lilah și Max se simpatizează, cu siguranță se vor iubi și relația lor nu are cum să nu înflorească, în realitate lucrurile nu au stat chiar așa... firea lui timidă și nevoia ei ca partenerul să preia conducerea, să-i arate că ceea ce apreciază la ea nu are legătură cu aspectul ei exotic și extrem de atrăgător, au cam plasat piedici în calea lor.

 Cum vor face cei doi față acestor sentimente noi ce le invadează inima?  Cum va reacționa Max când va afla că cel ce îl angajse inițial, îi dă târcoale femeii de care s-a îndrăgostit? Și mai ales... cât de aproape de vor apropia de smaraldele Biancăi?

O lectură lejeră, plină de mister și iubire, ce îți va aduce zâmbetul pe buze! 

Etichete: , , , ,