UN BĂRBAT PENTRU AMANDA de Nora Robers


Când apare o nouă carte a Norei Roberts, nu poți decât să aștepți să o cumperi și să te bucuri cu adevărat de momentele deosebite create de autoare. Așa am pățit și acum când am văzut că  apare UN BĂRBAT PENTRU AMANDA, a doua carte a seriei SURORILE CALHOUN(despre prima carte aici), așteptam cu nerăbdare vinerea, sau mai exact, noaptea de vineri ca să o citesc. 

Cititnd deja CURTÂND-O PE CATHERINE, am avut ocazia să observ în ce direcție merge seria aceasta, la ce să mă  aștept de la ea, așa că atunci când din primele rânduri citite, m-am ales cu un zâmbet larg pe față, mi-am dat seama că  așteptarea a meritat.

UN BĂRBAT PENTRU AMANDA, este o carte scurtuță, are 165 de pagini, dar sunt 165 de pagini pline de iubire, umor și mister.

Amanda este cea mai organizată dintre surori, ea este cel mai rațional membru al familiei. Fiind tot timpul cu o listă la îndemână, planificând și rezolvând orice era necesar, viitorul ei nu facea excepție, Amanda avea un plan bine pus la punct pentru următorii ani.

Sloan  O'Riley este un prieten apropiat de al lui Trent. Fiind de meserie arhitect, este angajat de acesta pentru a se ocupa de transformarea turnurilor.  Acesta era total opusul Amandei: relaxant și  împrăștiat. 

Când cei doi s-au ciocnit pe stradă, Amanda nu și-a permis să îl admire așa cum și-ar fi permis orice femeie disponibilă, ea a preferat să-i taie orice încercare de a fi drăguț și să se grăbească, căci era clar... Amanda avea ceva de făcut! 

Sloan și-a dat repede seama de atracția ce o simțea pentru ea și si-a propus să o facă a lui, dar Amanda cu încăpățânarea caracteristică ei, nu îi ușura deloc situația. 

Când Sloan se gândea că totuși are o șansă să o seducă, apare un alt pretendent: un bărbat manierat, atrăgător și stilat. Care era scopul acestuia și cum va face Amanda față celor doi bărbați? O plăcere să descoperi...

În paralel am cunoscut și a doua parte a poveștii Biancăi. Prin scrisorile ei reușește să ne transmită toată suferința ce a trăit-o, dar și  scurta fericire de care a avut parte.

Deși acțiunea s-a produs în jurul Amandei și al lui Sloan, Suzanna a  reușit să-mi stârnească curiozitatea mai mult decât mă așteptam, așadar aștept cu nerăbdare următoarele volume.

Etichete: , , , , ,